Goingorganic.nl

Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Licorice, Sugar Free, 55 Count

Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Licorice, Sugar Free, 55 Count by Xlear Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Gezondheid

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Licorice, Sugar Free, 55 Count
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.11 kg, 7.4 x 6.6 x 6.6 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Gezondheid, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Health

Xlear, Spry, sterkere langere tandheelkundige verdovingsgom, natuurlijk zoethout, suikervrij, 55 tellen – voor de liefde van de tanden. Sterker langer. Tastes goed tandenvriendelijk. 100% Xylitol. Soja vrij. Veganistisch veilig. Niet gmo. Glutenvrij. Lekkere langdurige smaak. Geen kunstmatige zoetstoffen. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

Verbetering van de mondgezondheid. Klinische studies hebben aangetoond dat het gebruik van tandvriendelijke xylitol op een dagelijkse basis, vijf keer per dag, de verval kan verminderen en de mondgezondheid kan verbeteren. Je bent druk en heeft een on-the-go oplossing nodig om je tanden schoon te maken. Maar net zo belangrijk is je adem fris. Spy xylitol kauwgom is een van de meest populaire manieren om xylitol blootstellingen te ontvangen gedurende de dag om mondgezondheid te verzorgen. En nu is het nog beter. Spry sterker, langer kauwgom levert op twee fronten. Niet alleen is de smaak sterk en langdurig, maar het gebruikt ook de kracht van xylitol om je mond schoon te houden. Xylitol is een natuurlijke zoetstof die al tientallen jaren gebruikt wordt voor de mondelinge gezondheidsuitkering. Xylitol helpt de mond van de holte-inducerende bacteriën te reinigen door de bacteriën te remmen van het vasthouden aan tanden en weefsels. Spry sterkere langere xylitol gom zorgt ervoor dat uw tandheelkundige verdediging sterk is, help uw mond gezond te houden en u de hele dag op een gemakkelijke manier te ademen. Sterker langere pepermuntensmaak zorgt voor een slechte adem op ijs.

Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Licorice, Sugar Free, 55 Count: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Gezondheid

Gezoet met 100% xylitol om droge weefsels te hydrateren en mondelinge zorg te geven. Tandarts aanbevolen door hun orale gezondheidsvoordelen en het vermogen om tanden te reinigen. Natuurlijke ingrediënten elimineren de noodzaak om zich zorgen te maken over het eten van asparatam en andere chemicaliën. Gemaakt in de VS voor kwaliteit die u kunt vertrouwen en de krachtige, langdurige smaak die u nodig heeft. goingorganic.nl Ik veranderde in dit, zoethout omdat ik heb bestudeerd dat het me helpt om gezonder te blijven. De beste proeverijgarnalen die ik heb geprobeerd. Ik heb een mondverbrandingssysteem en kauwgom houdt mijn mond vochtig. Andere smaken zoals mint en kaneel kunnen deze aandoening verergeren. Hou van deze tandvlees. Natuurlijk zoethoutgehalte dat duurt. Dit is hoe ik mijn dagelijkse poets- en flosieroutine heb gereviseerd en volledig groen is geworden. Het is duidelijk dat slechte mondgezondheidspraktijken zoals roken of het gebruik van tabaksproducten kunnen leiden tot kankers in de mond en de keel, maar ook andere soorten kanker zijn in verband gebracht met tandvleesaandoeningen. Gezondheidsproblemen zoals diabetes kunnen ook uw mondgezondheid beïnvloeden. Geschiktheid van analyse inclusief aanpassing van schattingen van interventie-effecten. Mondgezond gezondheidscentrum is in snel tempo een van de meest vertrouwde tandartspraktijken in Utah en we willen onze hoge klanttevredenheid voortzetten.

Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Licorice, Sugar Free, 55 Count: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Gezondheid

 Voeg echter wel die tientallen miljarden dollars aan directe medische zorg en indirecte kosten van chronische craniofaciale pijnaandoeningen toe, zoals temporomandibulaire stoornissen, trigeminusneuralgie, gordelroos of het syndroom van brandende mond; de $ 100.000 minimale individuele levensduurkosten voor de behandeling van craniofaciale geboorteafwijkingen zoals gespleten lip en gehemelte; de kosten van orale en farynxcarcinoom; de kosten van auto-immuunziekten; en de kosten die gepaard gaan met onopzettelijke en opzettelijke verwondingen die zo vaak het hoofd en het gezicht beïnvloeden. Praat met uw arts of tandarts als het moeilijk is om te eten door pijn in de mond. Bovendien zijn de lokale, provinciale en federale middelen beperkt in het personeel, de uitrusting en de faciliteiten die beschikbaar zijn ter ondersteuning van mondgezondheidsprogramma's. Weten hoe je je tanden moet poetsen is net zo belangrijk als het soort tandpasta dat je kiest. Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Licorice, Sugar Free, 55 Count Tegelijkertijd moet er meer worden gedaan om ervoor te zorgen dat berichten over gezondheidsbevordering en ziektepreventie bij alle Amerikanen thuiskomen. De betekenis van mondgezondheid wordt onderzocht in hoofdstuk 1, en de onderlinge afhankelijkheid van mondgezondheid met de algemene gezondheid en welzijn is een terugkerend thema in het volume. In de e-boek leert u er is meer aan het beschermen van uw tanden dan het vermijden van snoep en snoep, meer aan het bewaken van de gezondheid dan het verwijderen van kwik vullingen, en meer om een ​​heldere glanzend glimlach dan de nieuwste whitener.

Review: Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Licorice, Sugar Free, 55 Count

Zelfs als je een flosssessie of twee overslaat, kun je schadelijke bacteriën in je mond laten groeien. Het is onwaarschijnlijk dat de huidige tandartsen voldoende zullen zijn om aan de mondgezondheidsbehoeften van onze gemeenschappen te voldoen; daarom is de pijplijn voor aanbieders een belangrijk probleem dat moet worden aangepakt. Categorie van tandheelkundige zorgverleners en om tandheelkundige therapie te geven aan stamleden. Eerstelijnsgezondheidszorg omvat alle diensten die op eerste contact worden verleend door individuen of teams om een ​​goede gezondheid te behouden of om de gezondheid te herstellen wanneer een storing heeft plaatsgevonden (Loupe 1978). Gemeenschap tandheelkundige gezondheid 1995; 12 (4): 208-15. We danken u voor het toestaan ​​dat wij voor uw tandheelkundige behoeften kunnen zorgen en kijken ernaar uit u te dienen. Onderzoek toont aan dat mensen met tandvleesaandoening het moeilijker hebben om hun bloedsuikerspiegel te beheersen, en dat reguliere parodontale zorg de diabetescontrole kan verbeteren. De raciale / etnische spreiding van het tandartsenpersoneel behoort tot de minst diverse gezondheidsberoepen. Vanuit een economisch perspectief worden vermijdbare mondgezondheidsproblemen veel te vaak behandeld in spoedafdelingen met dure operaties in plaats van met preventieve tandheelkundige zorg. De bls schat dat er in 2000 175.160 tandheelkundige assistenten werkzaam waren in de Verenigde Staten, met een gemiddeld salaris van $ 24.130. Gov belicht de doelen en doelstellingen van mondgezondheid in het jaar 2020.

In een poging om soldaten gezond te houden en te bestrijden tijdens de Tweede Wereldoorlog, moesten ze hun tanden poetsen als onderdeel van hun dagelijkse hygiënepraktijken. Ons logicamodel identificeert verschillende niveaus waarop interventies kunnen worden gepositioneerd: het microniveau, het mesoniveau en het macroniveau. Je mond is een venster op de innerlijke werking van je lichaam. Als artsen die gespecialiseerd zijn in mondgezondheid bieden tandartsen een breed scala aan preventieve diensten. Osteoporose treedt op wanneer uw botten zwak worden en gemakkelijk breken. Mondelinge diagnose van kanker en pre-maligne ziekte. Bevolking, resulterend in een afnemende tandarts-naar-populatie verhouding (productie 1).

Het opbouwen van een fundament van vertrouwen door onze patiënten als speciale individuen te behandelen, is essentieel voor ons succes.