Goingorganic.nl

Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Peppermint, Sugar Free, 55 Count

Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Peppermint, Sugar Free, 55 Count by Xlear Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Peppermint, Sugar Free, 55 Count
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.1 kg, 7.6 x 6.4 x 6.4 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Xylitol Gum Candy, Gum Candy

Xlear, Spry, sterkere langere tandheelkundige verdovingsgom, natuurlijke pepermunt, suikervrij, 55 tellen – tandheelkundige verdovingsgom. Voor de liefde van de tanden. Sterker langer. Tastes goed tandenvriendelijk. 100% Xylitol. Soja vrij. Veganistisch veilig.

Niet gmo. Glutenvrij. Lekkere langdurige smaak. Geen kunstmatige zoetstoffen. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Verbetering van de mondgezondheid. Klinische studies hebben aangetoond dat het gebruik van tandvriendelijke xylitol op een dagelijkse basis, vijf keer per dag, de verval kan verminderen en de mondgezondheid kan verbeteren. Je bent druk en heeft een on-the-go oplossing nodig om je tanden schoon te maken. Maar net zo belangrijk is je adem fris. Spy xylitol kauwgom is een van de meest populaire manieren om xylitol blootstellingen te ontvangen gedurende de dag om mondgezondheid te verzorgen. En nu is het nog beter. Spry sterker, langer kauwgom levert op twee fronten.

Niet alleen is de smaak sterk en langdurig, maar het gebruikt ook de kracht van xylitol om je mond schoon te houden. Xylitol is een natuurlijke zoetstof die al tientallen jaren gebruikt wordt voor de mondelinge gezondheidsuitkering. Xylitol helpt de mond van de holte-inducerende bacteriën te reinigen door de bacteriën te remmen van het vasthouden aan tanden en weefsels. Spry sterkere langere xylitol gom zorgt ervoor dat uw tandheelkundige verdediging sterk is, help uw mond gezond te houden en u de hele dag op een gemakkelijke manier te ademen. Sterker langere pepermuntensmaak zorgt voor een slechte adem op ijs. Gezoet met 100% xylitol om droge weefsels te hydrateren en mondelinge zorg te geven. Tandarts aanbevolen door hun orale gezondheidsvoordelen en het vermogen om tanden te reinigen. Natuurlijke ingrediënten elimineren de noodzaak om zich zorgen te maken over het eten van asparatam en andere chemicaliën. Gemaakt in de VS voor kwaliteit die u kunt vertrouwen en de krachtige, langdurige smaak die u nodig heeft. Mutans streptokokken, de belangrijkste bacterie die verantwoordelijk is voor tandbederf, is niet in staat deze suiker op basis van alcohol af te breken en te consumeren zoals het kan met sucrose. (Klik op de link voor meer artikelen van trisha o'hehir). Deze blootstellingen moeten gedurende de dag in verschillende doses worden verdeeld in de vorm van tandpasta, mondwater, snoepjes, pepermuntjes en kauwgom. Wanneer bacteriën niet kunnen blijven plakken, kunnen ze niet koloniseren. Het zou ook geen kwaad om je lunchboxverzameling op Ebay te zetten.

Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Peppermint, Sugar Free, 55 Count: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep

Van moeder op kind door dagelijks contact zoals proeven van eten en kussen. Deze systematische reviews vereisen dat alle onderzoeken gerandomiseerd, dubbelblind en placebo-gecontroleerd zijn. Xylitol zorgt ervoor dat bacteriën niet aan tanden blijven kleven. Power scalers, air polishers, loepen en lichten. Op basis van die criteria zullen kauwgomstudies nooit in aanmerking komen omdat proefpersonen niet bereid zijn om vijf jaar lang per dag een smaakloze gombasis te kauwen. Op deze manier moet je spijsvertering zich aanpassen en je maagklachten verminderen. De ideale belichtingstijd wordt het best bepaald door de tandarts of kinderarts van de familie. Als xylitol het eerste ingrediënt is, dan is er waarschijnlijk genoeg om effectief te zijn. Deze bevindingen zijn vergelijkbaar met die welke zijn uitgevoerd als onderdeel van de studie van Turku Sugar tijdens een twaalf maanden durende klinische studie. We hebben geen koosjercertificering voor onze gebrande producten. Van gewone kauwgom, ademsmuntjes of ademspray. De zuigtablet bleef niet lang genoeg in de mond om effectief te zijn.

Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Peppermint, Sugar Free, 55 Count: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep

 Dit fijngemalen, gemakkelijk aan te brengen poeder is suikervrij, bevat geen kunstmatige zoetstoffen of conserveringsmiddelen en maakt gebruik van het gepatenteerde peelu-proces om tanden te reinigen en op te fleuren zonder harde, schadelijke schuurmiddelen. Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Peppermint, Sugar Free, 55 Count Xylitol is ideaal voor mensen met diabetes als gevolg van een zeer lage glycemische index van 7 en wordt gemetaboliseerd zonder insuline te gebruiken. Xylitol is al meer dan 40 jaar onderzocht, wat resulteerde in duizenden onderzoeken die de werkzaamheid en veiligheid ervan bevestigen. Maar edelstein zegt dat hij zich niet bewust is van studies die direct aantonen dat op sorbitol gebaseerd kauwgom rechtstreeks de tanden kan versterken. Als het slechts af en toe wordt gegeten, is het mogelijk niet zo effectief, ongeacht de hoeveelheid die op dat tijdstip wordt gebruikt. Wanneer gecombineerd met zure smaakstoffen, kunnen dergelijke zoetstoffen afbreken en resulteren in dentale erosie. Deze bacterie voedt zich met suikers en koolhydraten die in je mond blijven hangen.

Review: Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Peppermint, Sugar Free, 55 Count

In veel gevallen kunt u mogelijk enkele producten vinden die kleine hoeveelheden xylitol gebruiken. Xylitol werd voor het eerst gemeld in de jaren 1960 om gunstig te zijn voor diabetici. Een recente cochrane review, gerapporteerd in het tijdschrift van de American Dental Association, suggereerde minder opwindende resultaten. Meer ingrediëntenlijsten zijn inclusief xylitol vanwege efficiëntere en economischere productie. Sucrose vormt complexen met calcium die calcium uit speeksel kunnen neerslaan, terwijl xylitol complexen vormt met calcium die geen zuur produceren en een oververzadigd calciumgehalte in speeksel behouden, wat belangrijk is voor remineralisatie van glazuur. 4-5 keer per dag samen met een normaal mondhygiëne regiment. Van de 915 onderzoeksartikelen over xylitol omvatte de beoordeling slechts 10 studies. De andere tweederde reizen naar het darmkanaal waar het wordt afgebroken door darmbacteriën en geëlimineerd. Wanneer strep mutans bacteriën in een cel worden getransporteerd, interfereert xylitol met het metabolisme, waardoor het wordt gebonden aan eiwitten in plaats van suiker. Lees altijd het etiket om te voorkomen dat u iets minder dan gezond krijgt. Ik kauw het zelf tot het geen smaak meer heeft, het houdt mijn mond schoon, maar ook vochtig.

Degenen die maar liefst 3 gram xylitol gebruikten, deden dat niet. Het vermogen van xylitol om te binden met calcium is ook duidelijk in hogere calciumgehalten gemeten in plaque wanneer xylitol aanwezig is. Ik beveel persoonlijk ijsbrekers ijsblokjes aan, suikervrij, ze zijn het gemakkelijkst te vinden in supermarkten en bevatten alleen xylitol. Het zijn koolhydraten die op suiker lijken, maar zonder de schadelijke effecten van suiker. Anderson en ik hebben onlangs een vraag gekregen van een bezorgde moeder over tandvlees dat xylitol bevat. Veel diabetici gebruiken xylitol als vervanging voor suiker omdat het wordt beschouwd als een zoetmiddel met lage glycemie. Xylitol is de zoetste van alle suikeralcoholen en heeft de grootste impact op de bacteriën die tandbederf veroorzaken. Afkomstig uit de palm van copernicia prunifera boom en wordt gebruikt als een coating.

En dat is absoluut superieur aan onze ervaring met episch en zelfs met zellies. De moeders braken het einde van de piepkleine plastic buis en spoten het in de tanden van hun kind, vertelt milgrom. Ten tweede blokkeert het de communicatie tussen bacteriën, zodat ze niet langer het polysaccharideslijm produceren dat de biofilm bij elkaar houdt. Zoek naar gezoete producten die moeten worden gekauwd of gezogen om de effecten te maximaliseren. Xylitol moet ook worden geïntegreerd in uw normale mondhygiëne gewoonten, zoals poetsen en spoelen. Het is niet nodig om meer dan 15 gram per dag te gebruiken voor tandheelkundige voordelen. Een belangrijk onderdeel van onze holtevrije garantie is een bezoek aan uw tandarts voor een reiniging en controle ten minste eenmaal per 200 dagen. Emily craft, dds heeft een video opgenomen over xylitol en tandgezondheid. Wat meer is, er zijn aanwijzingen dat xylitol de beledigende bacteriën daadwerkelijk kan verhongeren en zijn niveaus in de mond kan verminderen.

Afkomstig uit de jelutongboom en wordt gebruikt als ballaststof. Personen die in een categorie met een hoog risico vallen, kunnen baat hebben bij aanvullende fluoridebehandelingen. Als je echter echt plaque wilt raken waar het pijn doet, wil je xylitol kauwgum kauwen. Peelu-extract is een natuurlijke tandverzorgingsvloeistof die de geconcentreerde essentie van peelu-wortel bevat in een gezonde balsem van aloë vera, tea tree-olie en vitamine C. Maak vandaag de keuze om een ​​consistente tandheelkundige zorg routine te behouden, inclusief regelmatige bezoeken aan de tandarts. De suikervervanger xylitol wordt vaak aangetroffen in suikervrije snoepjes, kauwgom en huishoudelijke suikeralternatieven. Het remt ook de groei van streptococcus mutans, de belangrijkste bacteriën geassocieerd met tandcariës (Decay). Kinderen kunnen meestal tot 45 gram per dag verdragen en volwassenen 150 tot 200 gram per dag.

Xylitol wordt zeer langzaam gemetaboliseerd, dus er is een gestage afgifte van energie zonder enige hoogte- en dieptepunten.