Goingorganic.nl

Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Spearmint, Sugar Free, 55 Count

Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Spearmint, Sugar Free, 55 Count by Xlear Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Spearmint, Sugar Free, 55 Count
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.1 kg, 7.6 x 6.4 x 6.4 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Xylitol Gum Candy, Gum Candy

Xlear, Spry, sterkere langere tandheelkundige verdovingsgom, natuurlijke spearmint, suikervrij, 55 count – tandheelkundige verdovingsgom. Voor de liefde van de tanden. Sterker langer. Tastes goed tandenvriendelijk. 100% Xylitol. Soja vrij. Veganistisch veilig. Niet gmo. Glutenvrij. Lekkere langdurige smaak. Geen kunstmatige zoetstoffen. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Verbetering van de mondgezondheid. Klinische studies hebben aangetoond dat het gebruik van tandvriendelijke xylitol op een dagelijkse basis, vijf keer per dag, de verval kan verminderen en de mondgezondheid kan verbeteren.

Je bent druk en heeft een on-the-go oplossing nodig om je tanden schoon te maken. Maar net zo belangrijk is je adem fris. Spy xylitol kauwgom is een van de meest populaire manieren om xylitol blootstellingen te ontvangen gedurende de dag om mondgezondheid te verzorgen. En nu is het nog beter. Spry sterker, langer kauwgom levert op twee fronten. Niet alleen is de smaak sterk en langdurig, maar het gebruikt ook de kracht van xylitol om je mond schoon te houden. Xylitol is een natuurlijke zoetstof die al tientallen jaren gebruikt wordt voor de mondelinge gezondheidsuitkering. Xylitol helpt de mond van de holte-inducerende bacteriën te reinigen door de bacteriën te remmen van het vasthouden aan tanden en weefsels. Spry sterkere langere xylitol gom zorgt ervoor dat uw tandheelkundige verdediging sterk is, help uw mond gezond te houden en u de hele dag op een gemakkelijke manier te ademen. Sterker langere pepermuntensmaak zorgt voor een slechte adem op ijs.

Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Spearmint, Sugar Free, 55 Count: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep

Gezoet met 100% xylitol om droge weefsels te hydrateren en mondelinge zorg te geven. Tandarts aanbevolen door hun orale gezondheidsvoordelen en het vermogen om tanden te reinigen. Natuurlijke ingrediënten elimineren de noodzaak om zich zorgen te maken over het eten van asparatam en andere chemicaliën. Gemaakt in de VS voor kwaliteit die u kunt vertrouwen en de krachtige, langdurige smaak die u nodig heeft. goingorganic.nl Smaken is leuk maar wordt snel veel zachtder. Als u wilt dat de smaak duur, kauw u twee stukken of koop een ander merk als episch. Echter, als u liever een mildere gom hebt, dan heeft dit een mooie, zachte smaak. Mijn nieuwe favoriete tandvlees! Leuk. Lage vervalsnelheden blijven bestaan ​​zelfs jaren nadat de proeven zijn voltooid. Met een geweldige pepermuntsmaak smaakt xylitol-kauwgom heerlijk terwijl ze werkt aan het verbeteren van de mondgezondheid en het bestrijden van slechte adem.

Mensen kauwen vaak kauwgom om verschillende redenen. Veel tandartsen bevelen het gebruik van xylitol-gezoete kauwgom aan. Het kauwen op suikervrije kauwgom zal echter de productie van speeksel met 10 keer uw normale snelheid verhogen. Het vervangen van suiker door xylitol vermindert daarom de beschikbare brandstof voor de schadelijke bacteriën (9). Dit kunnen vroege symptomen zijn van temporomandibulaire stoornis of gewrichtsdisfunctie (Tmd / tmj). Gewone kauwgom, ademsmuntjes of ademspray. Mijn tandarts raadt het aan, maar om eerlijk te zijn verliest de munt munt na 5 minuten, dus na 15 minuten is het niet lekker. Dus, ik heb een ander merk mint flavoured xylitol-kauwgom geprobeerd van Amazon, en die is gemaakt door epische tandartsen. Zorg ervoor dat u uw xylitol gedurende de dag in kleine, frequente doses krijgt om het meeste voordeel te behalen. Vrijwel iedereen, ook die mensen, zijn het erover eens dat het beter is voor je tanden dan tandvlees of pepermuntjes met suiker.

Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Spearmint, Sugar Free, 55 Count: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep

 Omdat deze bevindingen zich verspreiden via de tandheelkundige onderzoeksgemeenschap, zijn er veel onderzoeken uitgevoerd. Ze kunnen van nature in planten voorkomen of kunnen worden gemaakt van suiker en zetmeel. Een goede manier om xylitol te proberen, is door kauwgom te krijgen die gezoet is met xylitol. Hoewel het afkomstig was van boomhars en andere natuurlijke materialen, zijn synthetische soorten nu de norm. 0 van de 5 sterren goede gom heeft een goede muntsmaak en duurt behoorlijk lang. Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Spearmint, Sugar Free, 55 Count Ik hoop dat je begint te begrijpen waarom je xylitol elke dag zou willen gebruiken en deze informatie met je familie, vrienden en tandheelkundige patiënten wilt delen. Een goede textuur en mond voelen aan als kauwgom.

Review: Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Spearmint, Sugar Free, 55 Count

U hebt de beweringen over suikervrije kauwgumverpakkingen gezien. Door de unieke structuur van xylitol, breekt het niet de manier af waarop reguliere suiker werkt en helpt het om een ​​neutrale ph-balans in je mond te houden. Gebruik alleen of combineer met peelu-tandpasta voor extra reinigingskracht. Spry-kauwgom was een win-win-aankoop voor mij, vooral omdat mijn studenten van het tandvlees hielden! Omdat onderzoeken aantonen dat regelmatig gebruik van xylitol-kauwgom caviteiten kan helpen voorkomen, zelfs als poetsen niet handig is, is het een ideale oplossing voor soldaten. Studies suggereren 4-6 gebruik per dag, vooral na maaltijden en snacks, van ten minste een gram. Controle van het dieet, regelmatig gebruik van fluoridetandpasta en goed doorlopend toezicht door een tandarts zijn allemaal belangrijk, zegt burton edelstein van het college voor tandheelkunde aan de universiteit van columbia. Xylitol werd oorspronkelijk ontdekt in de jaren 1890 en wordt sinds de Tweede Wereldoorlog uitgebreid in Europa gebruikt. Maak vandaag de keuze om een ​​consistente tandheelkundige zorg routine te behouden, inclusief regelmatige bezoeken aan de tandarts.

Spry en Epic zijn twee bekende merken die momenteel xylitol-kauwgom en pepermuntjes aanbieden. Xylitol is goedgekeurd voor gebruik door mensen van alle leeftijden. Helaas bevatten de meeste merken die xylitol gebruiken maar een klein deel ervan (minder dan 0. Kauwen op een stuk xylitol-kauwgum na tussendoortjes en tussen de maaltijden door is de gemakkelijkste en meest heerlijke manier om een ​​gezondere mond en een frissere ademhaling te krijgen. 5 minuten is de aanbevolen kauwtijd om de medicinale voordelen van xylitol-kauwgom te verkrijgen Suikervrije kauwgom en snoep gemaakt met xylitol als primaire zoetstof zijn goedgekeurd door nationale tandheelkundige verenigingen Streptococcus mutans-bacteriën gebruiken deze eenheden als voedselbron. Hier is een korte referentie van populaire xylitol-kauwgommerken. Gum-makers zijn nog een stap verder gegaan door ingrediënten toe te voegen, zoals de natuurlijke zoetstof xylitol. Breed onderzoek bevestigt dat xylitol het aantal tandbederf voor velen kan verminderen. De beste optie is om een ​​gom te kiezen die alleen xylitolsuikers bevat. Xylitol helpt ook om het niveau van zuur in speeksel te verminderen en ondersteunt deze vitale vloeistof in zijn rol om het ph-niveau van de mond in balans te houden. Veel mensen vinden kauwgom stressverlichtend en houden ook van de manier waarop kauwgom hun mond schoonhoudt en hun adem fris ruikt.

 Het zijn koolhydraten met een chemische structuur die gedeeltelijk op suiker lijkt en gedeeltelijk op alcohol lijkt, maar ze bevatten geen ethanol zoals alcoholische dranken dat doen.