Goingorganic.nl

Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Wintergreen, Sugar Free, 55 Count

Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Wintergreen, Sugar Free, 55 Count by Xlear Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Wintergreen, Sugar Free, 55 Count
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.1 kg, 7.6 x 6.4 x 6.4 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Xylitol Gum Candy, Gum Candy

Xlear, Spry, sterkere langere tandheelkundige verdovingsgom, natuurlijke wintergroen, suikervrij, 55 tellen – tandheelkundige verdovingsgom. Voor de liefde van de tanden. Sterker langer. Tastes goed tandenvriendelijk. 100% Xylitol. Soja vrij. Veganistisch veilig. Niet gmo.

Glutenvrij. Lekkere langdurige smaak. Geen kunstmatige zoetstoffen. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Verbetering van de mondgezondheid. Klinische studies hebben aangetoond dat het gebruik van tandvriendelijke xylitol op een dagelijkse basis, vijf keer per dag, de verval kan verminderen en de mondgezondheid kan verbeteren. Je bent druk en heeft een on-the-go oplossing nodig om je tanden schoon te maken. Maar net zo belangrijk is je adem fris. Spy xylitol kauwgom is een van de meest populaire manieren om xylitol blootstellingen te ontvangen gedurende de dag om mondgezondheid te verzorgen. En nu is het nog beter.

Spry sterker, langer kauwgom levert op twee fronten. Niet alleen is de smaak sterk en langdurig, maar het gebruikt ook de kracht van xylitol om je mond schoon te houden. Xylitol is een natuurlijke zoetstof die al tientallen jaren gebruikt wordt voor de mondelinge gezondheidsuitkering. Xylitol helpt de mond van de holte-inducerende bacteriën te reinigen door de bacteriën te remmen van het vasthouden aan tanden en weefsels. Spry sterkere langere xylitol gom zorgt ervoor dat uw tandheelkundige verdediging sterk is, help uw mond gezond te houden en u de hele dag op een gemakkelijke manier te ademen. Sterker langere pepermuntensmaak zorgt voor een slechte adem op ijs. Gezoet met 100% xylitol om droge weefsels te hydrateren en mondelinge zorg te geven. Tandarts aanbevolen door hun orale gezondheidsvoordelen en het vermogen om tanden te reinigen. Natuurlijke ingrediënten elimineren de noodzaak om zich zorgen te maken over het eten van asparatam en andere chemicaliën. Gemaakt in de VS voor kwaliteit die u kunt vertrouwen en de krachtige, langdurige smaak die u nodig heeft.

Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Wintergreen, Sugar Free, 55 Count: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep

We raden aan onze spry voor 5-programma te volgen! 0 van de 5 sterren goede smaak, goede kwaliteit gom smaakt goed en houdt de smaak lang mooi. Als je ervoor kiest om het tandvlees over pepermuntjes te gebruiken, probeer het ongeveer vijf minuten te kauwen telkens wanneer je een nieuw stuk knalt. Deze mineralen zijn belangrijk om tandglazuur gezond te houden. Het is een extra voordeel voor de zorgstandaard die we onze patiënten bieden. Hoewel het moeilijk kan zijn om optimale resultaten te verkrijgen door het gebruik ervan, is het zeker beter voor uw gebit om te kauwen dan kauwgom met suiker. Sommige kauwgomproducten bevatten suiker en kunnen zelfs bijdragen aan tandbederf; echter, niet alle kauwgom is slecht voor uw tanden. In plaats daarvan blokkeert xylitol de schadelijke effecten en bouwt het beschermende factoren op. Als u nog een andere innovatieve, veilige en bewezen service aan uw patiënten wilt aanbieden, bied dan xylitol aan en zeg dat ze naar vijf moeten streven! Als je een 100% xylitol gezoet product vijf of meer keer per dag gebruikt (streef naar vijf), zal het opbouwen van plaque en bederf aanzienlijk verminderen. Kauwen van verse fruitwortel xylitolgom is een effectieve aanvulling op elk mondzorgregime. Emily craft, dds heeft een video opgenomen over xylitol en tandgezondheid. Xylitol, aan de andere kant, met zijn unieke vijf-koolstofstructuur is zeer stabiel en verbindt niet met andere suikers. Gezien de drukke agenda van vandaag, zoeken patiënten naar manieren om hun tandheelkundige zorg doeltreffender te maken, lang nadat ze hun tandartsstoel verlaten hebben. Het is een natuurlijk gebit tegengif voor suiker.

Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Wintergreen, Sugar Free, 55 Count: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Gom Snoep, Gom Snoep

Dentine cariës in twee lange termijn cohortstudies bij jonge proefpersonen. Sommige tandkauwgums bevatten zuiveringszout, dat helpt om geurtjes in de mond te neutraliseren en zelfs de verkleuring van het tandglazuur kan verminderen. Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Wintergreen, Sugar Free, 55 Count Onderwerpen met een lage cariëservaring zullen geen groot verschil aantonen. Ik kan één stukje episch per keer kauwen, wanneer er twee nodig zijn bij de andere merken. Dit veroorzaakt tandaanslag en uiteindelijk gaatjes. Daarom zou je het aantal suikerhoudende voedingsmiddelen en dranken die je kind consumeert moeten beperken. Veel diabetici gebruiken xylitol als vervanging voor suiker omdat het wordt beschouwd als een zoetmiddel met lage glycemie. In feite is episch xylitol zo goed in het verminderen van de zuurproducerende bacteriën die onderzoeken aantonen dat tandbederf feitelijk zichzelf geneest in een xylitolomgeving. Dus, de volgende keer dat je doodgaat voor een stuk vette goedheid, overweeg dan om een ​​merk te nemen dat xylitol bevat. Met alle hype is het belangrijk om op de hoogte te zijn van tandvlees en de mogelijke effecten op onze tanden. Hoewel het pakket twee jaar later een houdbaarheidsdatum aangeeft, verloor kauwgom letterlijk zijn smaak in seconden en was het moeilijk kauwen tot ik het uitspuugde (minstens een uur). Kinderen van moeders die xylitol kauwgom kauwden zoals voorgeschreven vanaf 3 maanden na de geboorte van het kind en doorgingen totdat hun kinderen al hun baby's hadden op de leeftijd van 2 hadden een dramatisch lager risico op gaatjes (tot 70% minder!

Review: Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Wintergreen, Sugar Free, 55 Count

Verschillen in studie-uitkomsten worden toegeschreven Veel aspecten van het ontwerp van de studie Sucrose vormt complexen met calcium die calcium uit speeksel kunnen neerslaan, terwijl xylitol complexen vormt met calcium die geen zuur produceren en een oververzadigd calciumgehalte in speeksel behouden, wat belangrijk is voor remineralisatie van glazuur. Als xylitol het eerste ingrediënt is, dan is er waarschijnlijk genoeg om effectief te zijn. Xylitol is een normaal onderdeel van het dagelijks menselijke metabolisme. Om een ​​optimale mondgezondheid te behouden, is een minimum van zes gram nodig om de voordelen op te merken, maar meer dan tien tot 12 gram per dag is niet effectiever dan 20 gram. Xylitol is een vijf-koolstofsuikeralcoholverbinding. Dit is waar xylitol de game-wisselaar wordt. Maar voor mij is xylitol een grotere game-wisselaar dan alle andere verbeteringen. Als u vaak kauwgom kauwt met xylitol, kan dit de hoeveelheid rottende bacteriën in uw mond in de loop van de tijd verminderen. Onze eigen kinderen hebben xylitol-producten gebruikt omdat ze oud genoeg waren om vast voedsel te eten. Een recent gepubliceerde studie laat zien dat we dagelijks 6-8 gram xylitol nodig hebben om holteverwekkende bacteriën te verminderen. Een natuurlijke suikeralcohol, xylitol geeft kauwgum een ​​zoete, aangename smaak maar biedt ook voordelen voor de tanden. Spry xylitol kauwgum zorgt ervoor dat je gebitsverdediging sterk is, helpt je mond gezond te houden en geeft je de hele dag frisse lucht, allemaal op een handige manier. In feite kan iedereen die tanden heeft, eet en bacteriën in zijn mond heeft, hiervan profiteren!

 De onmiddellijk overleden voorzitter van de texas mondhygiënisten vereniging, zij vertegenwoordigt momenteel de xlear / spry xylitol productlijn. In plaats daarvan is het een van nature voorkomende suikeralcohol die veel meer doet dan de glykemische niveaus gezond en laag houden. Een recent onderzoek toont ook aan dat de meeste consumenten de smaak van xylitol prefereren boven die van andere suikervrije zoetstoffen. Het is gemakkelijk om die focus te verliezen en in plaats daarvan meer tijd te besteden aan schalen en rootplanning. Eigenlijk is tandcariës een andere term voor gaatjes, de meest voorkomende vorm van orale ziekten die de mens kent. Veel van deze mensen melden dat de diarree afneemt, zelfs bij aanhoudend overmatig gebruik, aangezien hun spijsverteringsstelsel zich aanpast aan de xylitol. De gemiddelde Amerikaan verbruikt ongeveer 31 theelepels suiker per dag, wat neerkomt op 496 calorieën of 20% van hun calorie-inname. Gebruik onmiddellijk na het eten en spoelen van de mond door, indien mogelijk, water te slikken. Afkomstig van niet-ggo maïskolven en stengels – gebruikt als een natuurlijke zoetstof, een vochtinbrengende crème, en vanwege zijn anti-hechtende werking op bacteriën.

 Door te helpen een meer ph-neutrale omgeving te handhaven, kan xylitol helpen voorkomen dat het verval zelfs begint en bevordert de productie van bacteriën die geen zuur produceren. Met deze duidelijke voordelen is kauwgom snel een lucratieve industrie en een gangbare praktijk geworden. Xylitol is een voedingszoetmiddel dat ongeveer 40% minder calorieën bevat dan suiker. Ernie moet ons bellen als hij zijn telefoon opnieuw verbindt. In heel scandinavië zijn xylitolproducten overal verkrijgbaar, van zuigtabletten en tandpasta's tot snoepjes en gummyberen, zegt ramos-gomez. Na deze vroege onderzoeken kwamen honderden studies die het voordeel van 100% xylitol-gezoete kauwgom meten om tandbederf te voorkomen.