Goingorganic.nl

Xlear, Spry Toothpaste, Anti-Cavity with Fluoride, Peppermint, 5 oz (141 g)

Spry Toothpaste, Anti-Cavity with Fluoride, Peppermint, 5 oz (141 g) by Xlear Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Xlear, Spry Toothpaste, Anti-Cavity with Fluoride, Peppermint, 5 oz (141 g)
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.16 kg, 20.3 x 4.3 x 4.3 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Xylitol Oral Care

Xlear, Spray Tandpasta, Anti-holte Met Fluoride, Pepermunt, 5 oz (141 g) – 25% meer vrij. Tandheelkundige verdediging. Xylitol en aloë. Spry: een gezondere manier om te zorgen voor tanden en tandvlees. Spry streeft naar de grootste en meest natuurlijke manieren om de mondgezondheid te verbeteren. Daarom spuit tandpasta eigenschappen xylitol en cranberry extract. Beide verbeteren de mondgezondheid door bacteriën te remmen van het aanhechten van tanden en tandvlees.

Spry tandpasta is onderdeel van het Spry Tandheelkundige Defensie systeem. Alle spruiproducten bevatten xylitol, die een grotere mondgezondheid bevordert. Indicatie: hulpmiddelen bij het voorkomen van tandholtes. Onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van xylitol ook helpt schade aan het glazuur te herstellen. De overheersende modaliteit voor xylitolafgifte was kauwgom. Zuiver xylitol is een witte kristallijne substantie die eruit ziet en smaakt naar suiker. Het is geweldig voor degenen die beweren dat ze alles hebben. Hoe lang voedsel in de mond blijft speelt ook een rol. Het bevat veel minder calorieën dan tafelsuiker en heeft minder effect op de bloedsuikerspiegel in het lichaam. Verval en enige omkering van bestaande tandholten. Trots opend het strand van Manhattan, Hermosa Beach, El Segundo, Redondo Beach, Torrance en alle omliggende gebieden. Omdat de bacteriën in de mond die holten veroorzaken, xylitol niet kunnen verteren, is hun groei sterk verminderd. Een eenvoudige manier voor u en uw gezin om tandbederf te bestrijden en gaatjes te verminderen. Het is geen kunstmatige zoetstof, maar een natuurlijke suikeralcohol die in veel soorten fruit en groenten wordt gevonden en in kleine hoeveelheden wordt geproduceerd door het menselijk lichaam.

Xlear, Spry Toothpaste, Anti-Cavity with Fluoride, Peppermint, 5 oz (141 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging

 We zijn ervaren tandartsen op het gebied van de tandheelkunde en holistische vernieuwers voor mondgezondheidsproducten die uit de eerste hand weten wat de kracht van de natuur is om op wonderbaarlijke manieren te genezen. Als uw salvia van nature alkalisch is, zullen een of twee snoepjes pepermuntjes na het eten of drinken meestal voldoende zijn om de tanden te beschermen tegen voedsel of de zuurgraad te drinken. Voedselverwerkende bedrijven hadden een probleem omdat ze vetten als smaakversterker gebruikten. Nog steeds toonde de herziening van 10 artikelen aan dat het toevoegen van xylitol aan fluoride tandpasta resulteerde in 13 procent betere cariëspreventie dan fluoride tandpasta alleen. Ze nam haar tijd en legde alles uit. Niet worden gegeven aan kinderen jonger dan zes maanden oud. Hoewel het hebben van wat tandplak normaal is, loopt het immuunsysteem zodra het uit de hand loopt de bacteriën daarin aan. Mutans groei voornamelijk door het uithongeren van de bacteriën. Van nature gewonnen zinkzout met een hoog gehalte aan mineralen en gebruikt voor zijn ontstekingsremmende, antibacteriële en antiplaque eigenschappen. Xylitol werd in 1891 ontdekt door een chemicus die emil fischer heette.

Xlear, Spry Toothpaste, Anti-Cavity with Fluoride, Peppermint, 5 oz (141 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging

 Xylitol kan een uitstekend hulpmiddel zijn bij normaal poetsen en flossen in combinatie met regelmatige tandartsbezoeken en professionele schoonmaakbeurten. Gevuld met unieke en prachtige stukken gemaakt om te voldoen aan uw smaak, de zorgvuldig samengestelde kamers presenteren een scala aan stijlen die bestemd zijn om perfect te zijn voor u en uw huis. Maar binnen een week werden mijn tanden zo gevoelig, dat ik moest stoppen. Crunchiness door veilige sporenelementen van micronutriënten. Het begint met bacteriën, die zuur produceren dat het tandglazuur verzacht en erodeert. Volgens de Amerikaanse samenleving voor de preventie van mishandeling van dieren tegen het gifbestrijdingscentrum, kan xylitol, indien ingenomen door honden, een aanzienlijk risico op toxicose vormen als gevolg van een toename van bloedinsulinespiegels die resulteert in aanzienlijk verminderde bloedglucosespiegels. 6 Daarom kan een geleidelijke dosisverhoging de patiënt tot xylitol laten acclimatiseren, waardoor mogelijke gastro-intestinale problemen worden verminderd. Xlear, Spry Toothpaste, Anti-Cavity with Fluoride, Peppermint, 5 oz (141 g) Ze bevatten agressieve schuurmiddelen die jong tandglazuur kunnen wegslijten. In de aanwezigheid van suiker gedijen bacteriën, produceren zuur en houden zich aan de tanden. Xylitol is zeker een gezonde keuze voor uw patiënten en familie. Voor diabetisch gebruik wordt niet meer dan 70 gram, verdeeld over de dag, aanbevolen.

Review: Xlear, Spry Toothpaste, Anti-Cavity with Fluoride, Peppermint, 5 oz (141 g)

Xylitol is beschikbaar in vele vormen (bijv. Tandvlees, pepermuntjes, kauwtabletten, zuigtabletten, tandpasta's, mondspoelingen, hoestdrankjes en mondveegdoekjes). Het is een suikeralcohol met vijf koolstofatomen, of polyol (Chemische formule: C5 h12 o5) die kan worden gesynthetiseerd uit een aantal natuurlijke producten zoals maïskolven of de bast van berkenbomen. 15 Kauwgom versnelt de processen van het wegspoelen van zuur en opname van nuttige calciumfosfaatmoleculen om het tandglazuur te remineraliseren. Daarna zwaait ze dit een aantal minuten rond om te profiteren van de combinatie van xylitol en speeksel bij remineralisatie. Het ph-niveau blijft dan neutraler en de afbraak van glazuur is minder waarschijnlijk. Je moet het op eBay kopen omdat je het niet meer in de Verenigde Staten kunt krijgen, maar het zal de tanden remineraliseren.

 Naast het verminderen van de aanwezigheid van suiker in de mond, lijkt xylitol (te vinden in kauwgom, snoep en ademmints) ook de bacteriegroei te verminderen door te interfereren met hun vermogen om de suiker te fermenteren. De xylitol in x-pur gums en pastilles en xylimelts is de enige die door health canada wordt aangegeven om speekselen te stimuleren, waardoor het een hoogwaardige xylitol van medische kwaliteit is. Xylitol-tandpasta is een tandpasta die xylitol bevat, een suikeralcohol afkomstig van berken en andere soorten hardhouten bomen en planten. Om een ​​uitgebalanceerd dieet te handhaven, eet een verscheidenheid van voedsel van elk van de vijf belangrijkste voedselgroepen. Listerine is een moeilijke mondspoeling omdat het zuur is (Ph 4. Een afbeelding spreekt duizend woorden, dus hier ga je, met dank aan de aspca: Klik om de poster te downloaden. Daarnaast is xylitol gebleken om de activiteit van wit bloed te verhogen cellen die betrokken zijn bij de bestrijding van bacteriën en zo kunnen bijdragen tot de opbouw van immuniteit, bescherming tegen chronische degeneratieve ziekten en antiverouderingseffecten. Kinderen jonger dan 2 jaar: raadpleeg een tandarts of arts. Patiënten die een droge mond hebben, verouderen of een oncologische behandeling hebben ondergaan, hebben hoogstwaarschijnlijk een zure ph.

Salvia met xylitol is meer alkalisch en met speeksel ph-spiegels boven de 7 beginnen de calcium- en fosfaatzouten in ons speeksel zich te verplaatsen in glazuurgebieden die zwak zijn. Als u meer informatie wilt over het voorkomen en behandelen van tandvleesaandoeningen, neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een consult. Fles tandbederf voor meer informatie. Milieu, scheiding, veranderingen op school; enz. Ik heb met succes samengewerkt met een aantal klanten die wanhopig op zoek waren naar hulp bij het verbranden van mond, zweren of een slechte smaak in hun mond. Zonder adequate bescherming tegen glazuur kunnen holten ontstaan. De aanbevolen tijdsduur om te kauwen na het eten is ongeveer 20 minuten.

Ik kauw ook xylitol-kauwgom regelmatig vanwege de voordelen. Voel je ook vrij om het product zo lang als je wilt uit te schakelen (5-20 minuten aanbevolen). De effectiviteit van verschillende doseringen van xylitol in de kauwgom is op s.