Goingorganic.nl

Xylichew Gum, Peppermint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g)

Peppermint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g) by Xylichew Gum Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep

€ 6,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Xylichew Gum, Peppermint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g)
Prijs: € 6,50
Inhoud: 0.09 kg, 6.4 x 6.4 x 7.6 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Dental Gum Mints, Chewing Gum, Xylitol Gum Candy

Xylichew-gom, pepermunt, 60 stuks, 2. 75 oz (78 g) – natuurlijk beter. Zachte kauwgom. Geen maïs. Vegan. Geen soja. Geen titaandioxide. Berk xylitol. Geen suiker of kunstmatige zoetstoffen.

Glutenvrij. Kan het risico op tandbederf verminderen. Gmo gratis. Wij zegen xylichew met berken xylitol geëxtraheerd uit duurzame onsbossen. Xylitol helpt het tempo en de hoeveelheid zuurproductie in de mond te vertragen, waardoor de zuurproducerende bacteriën worden verminderd die tandglazuur ergeren. Stel je dat voor, een natuurlijke zoetstof die goed smaakt en geen tandbederf bevordert. goingorganic.nl Zoals bijten in een oude stijl chiclet, maar zonder alle toegevoegde schmef. Echt lekker en langdurig natuurlijk pepermuntgeur. Als een van degenen die al jarenlang een vrolijke tandvleesjagger zijn geweest, met verschillende producten die suiker of asperam hebben, kan ik u vertellen dat zelfs als de smaak niet zo lang blijft, zal uw lichaam er meer van houden.

Ik beleef het ietwat misselijk gevoel dat wordt geleverd met populaire suikervrije en suikervrije tandvlees. Als een drager van de gebit, blijft de tandvlees niet aan mijn tanden vasthouden. De tandvlees, zelfs als je de smaak sneller verliest dan de mensgemaakte tandvlees, is het niet waxy als sommige natuurlijke tandvlees. Dus, ik zal meer krijgen als ik uitkom! Mijn favoriete kauwgom! De smaak houdt een goede tijd en het heeft de minst ongewenste ingrediënten die ik op webshop kan vinden. Goede smaak, weinig ingrediënten, xylitol zoet = perfect recept. Heerlijke, goede textuur, geen suiker of aspartaam ​​(die mijn grootouders vermoordde), en de smaak duurt langer dan vele natuurlijke merken, maar je krijgt meer voor je geld met spuwgom. Vanaf 2014 kunt u 100 stuks krijgen voor $ 7,16 En hun producten zijn zo goed als deze. Ruïneerde een hele fles gloednieuw. Had iets op het etiket, dus ik rende het onder de kraan om het af te spoelen. Deze containers zijn niet luchtdicht of waterdicht. Ik denk niet dat dit een probleem is, omdat er een plastic wrap is.

Xylichew Gum, Peppermint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep

Maar ik heb water in de fles gekregen voordat ik alle gom ruïneerde en ruïneerde. Ik zal in de folie verzegelde pakketten kopen, maar niet deze flessen. De gom zelf is oke. Ik koop het om na het eten te kauwen wanneer ik mijn tanden niet kan poetsen. Ik zou de gom een ​​4/5 beoordelen, maar ik geef de verpakking een 1/5 dus de score omdat ik gewoon $ 8 wast. Met veel opluchting kunnen we nu grotere hoeveelheden tandvlees bestellen met xylitol die de berk bevat, bedankt, super! De pepermunt kauwgom smaak duurt langer dan de spearmint. Het is zachter dan de spearmint, maar uiteindelijk eindigt het slecht op het einde, maar het is de moeite waard voor de gezondheids- en gezichtsversterkende voordelen van xylitolgom. Zacht en lekker, maar een beetje duur. Ik was op zoek naar een tandvlees die mijn man zou willen, dus hij zou stoppen met extra kauwen met aspartaam. We struikelden op xylichew en hij houdt ervan!

Xylichew Gum, Peppermint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep

Niet meer giftige gom voor onze familie! Heerlijk en goed voor jou, mijn man houdt deze kauwgom aan het kopen omdat hij het leuk vindt, het is te duur. Birch xylitol is de goede xylitol en helpt ook met de gezondheid van tanden en tandvlees. Deze tandvlees is zeer goed proeven verse pepermunt. Maar een stukje is klein om te kauwen, dus ik kou ongeveer 3 stuks tegelijk. Ik voel me ook goed met geen suiker. Het expertpanel adviseerde op basis van deskundigenadvies ook dat het gebruik van xylitolhoudende zuigtabletten of hard snoepgoed door kinderen van vijf jaar of ouder ook de incidentie van coronale cariës kan verminderen. Onze jongste wordt morgen 3 en een paar weken geleden is ze zelfs begonnen hem te gebruiken!

Waarom doet dat ertoe, omdat de wetenschappelijke onderzoeken die hebben aangetoond dat xylitol het risico op schadelijke bacteriën en cariës kan verminderen, zijn uitgevoerd met xylitol op niveaus die gemakkelijk worden bereikt met behulp van epische 100% xylitolgom, niet de kleinere niveaus die in die andere merken worden gebruikt. De onmiddellijk overleden voorzitter van de texas mondhygiënisten vereniging, zij vertegenwoordigt momenteel de xlear / spry xylitol productlijn. Xylichew Gum, Peppermint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g) Helaas kan hetzelfde niet worden gezegd over honden. Om deze reden kunnen bacteriën die in de mond leven uiteindelijk oorinfecties veroorzaken, een veelvoorkomend probleem bij kinderen. G, een hond) eet iets dat xylitol bevat, het wordt snel opgenomen in de bloedbaan, wat resulteert in een krachtige afgifte van insuline uit de pancreas. Enkele van de meest voorkomende xylitolrijke voedingsmiddelen zijn: bessen, paddenstoelen, likdoorns en sla. Kort gezegd: Xylitol kan de schadelijke bacteriën in de mond verhongeren, waardoor de opbouw van tandplak en tandbederf verminderen. Ten eerste interfereert het met het vermogen van de bacterie om zuur te produceren. Het tandvlees wordt slechts vijf minuten gekauwd, net genoeg om de xylitol vrij te maken. Zonder energie kunnen ze niet groeien of het zuur creëren dat gaatjes veroorzaakt. Deze bacteriën, in combinatie met koolhydraatafval, houden zich aan de tanden en tong, houden het zuur dicht bij de tanden waar het tandglazuur wordt aangetast. Ik kan één stukje episch per keer kauwen, wanneer er twee nodig zijn bij de andere merken.

Review: Xylichew Gum, Peppermint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g)

 Na enkele jaren begon mijn plaque echt erg slecht te worden, mijn tong had ook een coating erop. Om deze reden is xylitol ook verkrijgbaar als een suikervervanger, een gom en als een concentraat in talrijke gezondheidsvoedingen. Bloedsuiker en insulinespiegels moeten stabiel blijven na het verteren van xylitol in tegenstelling tot spiking zoals ze zouden doen als reactie op reguliere suiker. Epic geeft je simpelweg meer xylitol voor minder geld. Patiënten met minder dan voldoende speeksel zijn ongemakkelijk en hebben een verhoogd risico op verval. Speeksel op zichzelf beschermt de mond en tanden. Effect van xylitol op cariogene en gunstige orale streptokokken: een gerandomiseerde, dubbelblinde crossover-studie. (Coleen) hoewel haar commentaar me deed glimlachen, en dat is goed. Wanneer de bacteriën vol xylitol zitten, zijn ze niet in staat glucose op te nemen, dus is hun energieproducerende pad in wezen verstopt en sterven ze af. Bijwerkingen van (suikerloze) kauwgom, snoep en andere producten moeten duidelijk worden gerapporteerd in toekomstige studies, dhr.

 Wilt u een diepere duik nemen in het leren van eenvoudige strategieën om thuis toe te passen om u te helpen stoppen en zelfs het tandbederf te keren, kijk dan eens in onze gratis handleiding, hoe u tandbederf kunt stoppen en uw tanden kunt hermineraliseren. Hoewel het hebben van wat tandplak normaal is, loopt het immuunsysteem zodra het uit de hand loopt de bacteriën daarin aan. Cpp-acp, beter bekend onder de naam 'recalcitent' van het handelsmerk, zou het tandglazuur remineraliseren en verharden, waardoor uw tanden sterker worden en minder snel last hebben van tandbederf. De reden is dat xylitol een toename van insuline kan veroorzaken, wat leidt tot een daling van de bloedsuikerspiegel van een hond. Het tandvlees is kleurloos, met volledig, vers natuurlijk aroma. Voedingsmiddelen met veel suiker zijn een veel voorkomende oorzaak van tandbederf. Via onze print- en digitale mediaplatforms, activiteiten voor permanente educatie en evenementen streven we ernaar relevante, geavanceerde informatie te bieden die is ontworpen om het hoogste niveau van mondzorg te ondersteunen. Hoewel suikeralcoholen technisch koolhydraten zijn, verhogen de meeste niet de bloedsuikerspiegel en tellen daarom niet mee als netto koolhydraten, waardoor ze populaire zoetstoffen zijn in producten met weinig koolhydraten.

Hoewel we ons alleen op fluoride concentreerden, zocht de rest van de wereld naar alternatieven. Om problemen met oren, neus en keel, zoals sinusaandoeningen en middenoorontstekingen te helpen voorkomen, wordt ongeveer 10 gram per dag aanbevolen.