Goingorganic.nl

Xylichew Gum, Spearmint, 12 Pieces

Spearmint, 12 Pieces by Xylichew Gum Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep

€ 1,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Xylichew Gum, Spearmint, 12 Pieces
Prijs: € 1,50
Inhoud: 0.02 kg, 0.8 x 10.4 x 6.4 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Dental Gum Mints, Chewing Gum, Xylitol Gum Candy

Xylichew gom, spearmint, 12 stuks – natuurlijk beter. Zachte kauwgom. Geen maïs. Vegan. Geen soja. Geen titaandioxide. Berk xylitol. Geen suiker of kunstmatige zoetstoffen. Glutenvrij.

Kan het risico op tandbederf verminderen. Gmo gratis. Wij zegen xylichew met berken xylitol geëxtraheerd uit duurzame onsbossen. Xylitol helpt het tempo en de hoeveelheid zuurproductie in de mond te vertragen, waardoor de zuurproducerende bacteriën worden verminderd die tandglazuur ergeren. Stel je dat voor, een natuurlijke zoetstof die goed smaakt en geen tandbederf bevordert. goingorganic.nl Dit komt onder blisterverpakkingen. Ik vond een hele tandvlees te veel voor mij (ik heb een zeer kleine mond met kleine tanden). Het werkt het best voor mij als ik slechts een halve tandvlees tegelijk kauw. Anders is deze gom super elastisch en zacht, ik vond mezelf bellen met een heel stuk.

De spearmint smaak is sterk genoeg en duurt een lange tijd, ik vond dat na een uur het voor mij een beetje doet (de smaak realiseert des te langer ik kauw het) zo veel dat ik na 1 uur moet ontsnappen van het aangezien het mijn mcs uitzet en ik wordt zeer gevoelig voor de smaak. Dit is gebeurd met andere natuurlijke tandvlees. Niet een probleem met slechts een halve tandvlees, en ik kauw er alleen op om mijn mond na het eten schoon te maken, dus het doet er werk voor. Vervolgens probeer ik de pepermunt als ik een gevoel heb, de smaak zal een beetje minder intens zijn. Spearmint kan overbearing krijgen. Ik weet niet zeker hoe lang andere mensen kauwgom kauwen, het is geen gewoonte van mij en ik ben geen fan van kauwgom of spullen, dus ik vind dat na een uur mijn mond al meerdere keren gereinigd is en ik moet mijn kaak rusten en er van afkomen als de gom ingrediënten niet voor mij worden ondraaglijk. Het werkt perfect, plus xylitol wordt beschouwd als giftig voor de maag en men hoeft alleen maar minuscule hoeveelheden per dag in te nemen. Ik hoop dat het op termijn geen problemen zal veroorzaken, maar wel voor wat het bedoeld is om te doen. Tot nu toe zo goed. Ps: blijf weg van honden, het is dodelijk voor hen. De smaak gaat te snel weg. Prijs was veel te veel.

Xylichew Gum, Spearmint, 12 Pieces: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep

Ik hoopte iets beter voor deze prijs. Ik heb hier geen goede xylitol gom gezien op webshop, en dit is geen uitzondering. De gom kwam uit de VS en het was het wachten waard (ik ben in het Verenigd Koninkrijk) voor iedereen die kiest voor het kopen van gezond eten. & Iedereen verslaafd aan kauwgom! Zeer smaak, niet te zoet smaak, plus holte vechten xylitol! Goed product, zeer smakelijke tandvlees! Proeft fantastisch. Ik hou echt van de smaak van deze tandvlees. het is vers en minty. De enige kritiek die ik heb is dat de smaak niet erg lang is maar anders dan dat het een geweldig product is voor veganisten of mensen die minder geraffineerde suiker proberen te consumeren, de smaak is uitstekend, maar duurt niet te lang. Ik hou van de textuur omdat het op geen enkele manier aan de tanden blijft. Ik ben erg blij dat ik een kauwgom heb gevonden zonder de nasties. Proeft groot en verfrissend adem. Klein prijzig. Ik realiseerde me niet toen ik kocht, maar u krijgt alleen 12 stuks tandvlees. $ 2,00 Er is veel te betalen voor slechts 12 stuks tandvlees. (En heel kleine stukjes tandvlees daarbij.

Xylichew Gum, Spearmint, 12 Pieces: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep

Omdat het de mogelijkheid heeft om vele bacteriestammen te doden, inclusief streptococcus mutans, wat een van de redenen is waarom het gunstig is voor de tandgezondheid, kan het ook darmbacteriën negatief beïnvloeden. Hoewel alle vormen gunstig zijn, moeten patiënten in actieve behandeling kauwgom vermijden om loshangende beugels en banden te voorkomen. Wanneer suikerhoudende voedingsmiddelen worden geconsumeerd, vallen deze zuren kwetsbaar tandglazuur aan en vernietigen ze. De werkzaamheid van xylitol hangt af van het gebruik. Goedgekeurde xylitol als veilig voedseladditief in 1963. Het menselijk lichaam maakt elke dag 5-10 gram xylitol in het metabolisme van koolhydraten. De reden dat ik deze 4 sterren geef, is de smaak. Xylichew Gum, Spearmint, 12 Pieces De gemiddelde Amerikaan verbruikt ongeveer 31 theelepels suiker per dag, wat neerkomt op 496 calorieën of 20% van hun calorie-inname. We kunnen gerust zeggen dat het geen pijn zal doen.

Review: Xylichew Gum, Spearmint, 12 Pieces

Sommige mensen die xylitol in grote hoeveelheden gebruiken (meestal meer dan 40 gram per dag) kunnen aanvankelijk diarree krijgen. Als je je zorgen maakt over je gebit, en geprobeerd hebt suiker uit je dieet te verwijderen, ben je waarschijnlijk suikeralcoholen tegengekomen in de lijst met ingrediënten in de meeste suikervrije voedingsmiddelen. Xylitol is niet-fermenteerbaar en kan niet worden omgezet in zuren door orale bacteriën. Bij regelmatig gebruik hebben onderzoeken aangetoond dat xylitol daadwerkelijk tanden kan helpen om vergane plekken weer op te bouwen. Het is niet gemaakt door een klein particulier bedrijf. Maar hoezeer je het ook vervangt als echte suiker, het is nog steeds belangrijk dat je je reguliere tandheelkundige controles bijhoudt. Tandartsen moeten rekening houden met de mate van wetenschappelijk en klinisch bewijs voordat ze xylitolproducten aanbevelen om tandbederf te verminderen, blijkt uit onderzoek dat in maart is gepubliceerd op de website van de cochrane-bibliotheek. Verschillen in studie-uitkomsten worden toegeschreven aan vele aspecten van het onderzoeksontwerp. Xylitol ziet eruit en smaakt naar suiker, maar heeft minder calorieën en verhoogt de bloedsuikerspiegel niet. X-pur nad xylimelts Xylitol is gemaakt van maïs. Met andere woorden, wanneer u kauwgom kauwt met xylitol (of gebruik het als een zoetstof), wordt het suikermetabolisme in de bacterie geblokkeerd en sterven zij letterlijk van de honger om. Het werd gebruikt bij de behandeling van insulinereacties. Xylitol is goedgekeurd voor gebruik door mensen van alle leeftijden.

Het gebruik van xylitol of ander tandbeschermend voedsel kan de zuurgraad uit je mond halen. Veel tandartsen bevelen het gebruik van xylitol-gezoete kauwgom aan. Dit komt omdat talrijke onderzoeken aantonen dat xylitol krachtige voordelen heeft voor de gezondheid van de tand en preventie van tandbederf. Niet alleen beschermt xylitol je tanden tegen bacteriën, het heeft ook natuurlijke hydraterende eigenschappen. Ulrich Bruhn zelf lijkt geen website te hebben. U moet de lijst met ingrediënten bekijken om te weten of een product xylitol bevat. Als u een afspraak wilt maken met onze tandarts in edmond om uw tanden helder te laten schijnen, aarzel dan niet om een ​​beroep te doen op de tandheelkunde van Ballinger. Patiënten met minder dan voldoende speeksel zijn ongemakkelijk en hebben een verhoogd risico op verval. In dit geval verminderde xylitol de hoeveelheid micro-organismen die van moeder op kind werd overgedragen. Het probleem is dat mensen niet genoeg van deze in hun normale dieet consumeren om de gewenste tandheelkundige voordelen te krijgen.

Xylitol is een uitstekende, natuurlijke behandeling voor een droge mond. Het eten van suiker veroorzaakt tandbederf door het creëren van een zure toestand in de mond. Ze laten me altijd vertrekken met een glimlach. Met xylitolgebruik in de loop van de tijd verandert de kwaliteit van de bacteriën in de mond en overleven minder bacteriën op het tandoppervlak. Tandverval is een veel voorkomend, maar te voorkomen jeugdprobleem. Xylitol wordt beschouwd als een gezond alternatief voor suiker en heeft geen grote bijwerkingen. Zorg ervoor dat u nooit opraakt door uw epische xylitol-producten automatisch op het juiste moment naar u toe te sturen! Toch ben je misschien nog niet bekend met het woord xylitol. Xylitol is een natuurlijk verkregen zoetstof.

 Veel mensen zijn begrijpelijkerwijs tegen om zelfs xylitol in huis te hebben met huisdieren en voorzichtigheid is geboden om alle xylitolbevattende producten (tandvlees, tandpasta, enz.) Buiten het bereik van huisdieren te houden.