Goingorganic.nl

Xylichew Gum, Spearmint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g)

Spearmint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g) by Xylichew Gum Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep

€ 6,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Xylichew Gum, Spearmint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g)
Prijs: € 6,50
Inhoud: 0.09 kg, 6.4 x 6.4 x 7.6 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Dental Gum Mints, Chewing Gum, Xylitol Gum Candy

Xylichew gom, spearmint, 60 stuks, 2. 75 oz (78 g) – natuurlijk beter. Zachte kauwgom. Geen maïs. Vegan. Geen soja. Geen titaandioxide. Berk xylitol. Geen suiker of kunstmatige zoetstoffen. Glutenvrij. Kan het risico op tandbederf verminderen. Gmo gratis. Wij zegen xylichew met berken xylitol geëxtraheerd uit duurzame onsbossen.

Xylitol helpt het tempo en de hoeveelheid zuurproductie in de mond te vertragen, waardoor de zuurproducerende bacteriën worden verminderd die tandglazuur ergeren. Stel je dat voor, een natuurlijke zoetstof die goed smaakt en geen tandbederf bevordert. goingorganic.nl Dit merk van xylitol gom is een van de enige twee tandvlees die ik online heb gezien die afkomstig zijn uit 100% Amerikaanse berkenhout (de andere is b-verse tandvlees, ook een groot merk, maar bevat calcium als ingrediënt). Aangezien xylitol een natuurlijk lakseermiddel is, kan kauwen xylitol gom soms spijsvertering en bloeding veroorzaken in de maag. Dit merk heeft geen van die problemen. Goedkopere merken, zoals spruiten en xyloburst, oogsten hun xylitol uit maïsgemalen maïs op basis van china, en hebben daarom veel kans om maagontsteking te veroorzaken. De smaak duurt een goede 5-10 minuten, voor elk stuk tandvlees. De mintsmaak duurt langer dan de zoetheid, aangezien de xylitol snel in je mond oplost. Dit is een goed ding, omdat je het kan voelen om je tanden actief te reinigen. Het is een beetje prijzig, maar ik koop deze gom niet voor plezier. Ik beschouw het als een tandheelkundige investering, behalve in plaats van mondspoelen, kou ik gewoon een lekker stukje tandvlees. webshop is de enige plek waar je xylichew, btw kunt vinden.

Xylichew Gum, Spearmint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep

Het is een van de enige redenen waarom ik hier een klant ben, hou van deze kauwgom te kauwen om de mond van mijn mond de hele dag te herbalanceren. Het is belangrijk voor iedereen om dit te doen omdat de bacteriën in de mond zuurvormend zijn en dus erg slecht zijn voor tandemel en tandvlees. Deze tandvlees verfrissend ook de adem. Elke tandvlees blijft smaakvol voor ongeveer 10 minuten kauwen, wat leuk is. Deze tandvlees is natuurlijk en heeft geen titaandioxide daarin, maar helaas heeft het nauwelijks een smaak. Welke smaak heeft het snel, en het heeft een onaangename zure nasmaak. Ik zal het niet opnieuw kopen. Ik koop deze tandvlees om de rommel te voorkomen die in de meeste andere merken van tandvlees voorkomt. De smaak duurt niet zo lang al.

 De smaak gaat te snel weg. Prijs was veel te veel. Ik hoopte iets beter voor deze prijs. Ik heb hier geen goede xylitol gom gezien op webshop, en dit is geen uitzondering. Helpt je tanden na een maaltijd schoon te maken. Zeer goede langdurige smaak. Dit is mijn favoriete smaak van dit merk gom. De smaak is geweldig en langdurig. Ik gebruik het na het eten om mijn tanden schoon te maken. De natuurlijke spearmint-aroma's blijven eeuwig. Het is echte berk zoetstof, niet de brutale spullen gemaakt van maïs in China dat 99% van alle andere xylitol tandvlees zijn gemaakt van (en wil niet dat je weet over). Zeer frisse en smakelijke tandvlees.

Xylichew Gum, Spearmint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Kauwgom, Xylitolgom Snoep

De koncistens is goed. Ik was op zoek naar een gezonder alternatief voor tandvlees en ik ben erg blij met xylichew. De smaak is geweldig en vrij langdurig, zacht, makkelijk om textuur te kauwen en je kan zelfs enkele mini bubbels opblazen. Goed product. Ik verkies de pepermunt, helaas, ik zou de spearmint niet terugschieten als dat de enige keuze was die mij beschikbaar had. Sommige tandvlees en pepermuntjes die u in de schappen in winkels ziet, kunnen kleine hoeveelheden xylitol bevatten, vaak in combinatie met andere suikers. Traditionele preventie omvat poetsen, flossen en fluoride tandpasta, maar als we goed kijken, werkt het niet goed.

Een van de meest opvallende recente bijdragen aan xylitolonderzoek is de accumulatie van gegevens als een deel van zijn deel van het papier het gebruik van sorbitol- en xylitol-gezoete kauwgom bij cariëscontrole, die werd gepubliceerd in het tijdschrift van de American Dental Association. Het kan een laxerend effect hebben bij de mens (meer hierover verderop), maar het wordt over het algemeen als veilig voor menselijk gebruik beschouwd, hoewel het een fodmap is en voor sommige mensen problematisch kan zijn. Xylichew Gum, Spearmint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g) Xylitol is goedgekeurd voor gebruik door mensen van alle leeftijden. Voorafgaand aan een fluoridetoepassing met een xylitolblootstelling, complimenteert het feitelijk de opname van fluor door de zure omgeving van de mond te neutraliseren, waardoor maximale effectiviteit mogelijk is. Alpaca, mijn vader zei altijd dat alpaca's in je ogen kunnen spuwen als je naar ze staart en ze nooit missen. De droom van de tandarts: beter dan fluoride – xylitol. Bij zowel mensen als honden wordt de hoeveelheid suiker in ons bloed gecontroleerd door de afgifte van insuline uit de pancreas. Suikeralcoholen worden vaak gebruikt om suikervrije producten te zoeten en xylitol wordt beschouwd als een suikervrije zoetstof. De tandbederf veroorzakende bacteriën zijn niet in staat om xylitol te metaboliseren, wat resulteert in een afwezigheid van melkzuur en polysaccharidenproductie. We zijn zo vereerd om een ​​deel van uw gezin te zijn dat op weg is naar meer mondgezondheid!

Review: Xylichew Gum, Spearmint, 60 Pieces, 2.75 oz (78 g)

Zelfs na een half uur heeft het nog steeds een merkbare smaak. Ulrich bruhn die in jaren van testen op zichzelf en op vrijwillige patiënten xylitolpoeder heeft gevonden dat zeer effectief is tegen zowel tandbederf als parodontitis (gedetailleerde achtergrondinformatie en gebruiksinstructies zijn hier te vinden). Ik hoop dat dit helpt om eventuele miscommunicatie van onze kant op te helderen. De andere tweederde reizen naar het darmkanaal waar het wordt afgebroken door darmbacteriën en geëlimineerd. Deze kinderen gebruikten dagelijks minstens 8 gram xylitol. Mutans streptokokken dosisrespons op xylitol kauwgom. Je zult meer en meer zelfverzekerd glimlachen, wetende dat je een gezonde glimlach hebt. Omdat het lichaam xylitol maakt, evenals de enzymen om het af te breken, kunnen grotere hoeveelheden binnen enkele dagen of weken worden verdragen wanneer het lichaam zich aanpast aan de hogere inname. Onze x-purgums en pastilles bieden echter de hoogste concentratie xylitol per stuk (1).

Tijdens maaltijden werkt het speeksel in de mond overuren om plaquezuren te neutraliseren, maar als de zuurgraad van het voedsel en de plaque opwegen tegen de neutraliteit van speeksel , je tanden worden aangevallen. Zorg ervoor dat u ten minste twee minuten poetst, aangezien onderzoeken aantonen dat dit de minimale hoeveelheid tijd is die nodig is om ervoor te zorgen dat u plaque volledig heeft verwijderd. Wanneer u de producten ontvangt, gebruikt u ze gewoon zoals aangegeven. Om een ​​nieuw tandplaatje te laten maken, begin 2018, moet ik ervoor zorgen dat de resterende tanden gezond zijn om het vast te houden. Natuurlijk willen we hen helpen hun tanden gezond en schoon te houden. Xylitol is een normaal onderdeel van het dagelijks menselijke metabolisme. Van krantenpapier tot kussens, schoenen en slippers, het lijkt erop dat er niets is dat een hond niet zal eten. Xylitol stimuleert ook speeksel, de natuurlijke manier van het lichaam om de tanden te beschermen. Hun structuur geeft hen het vermogen om de zoete smaakreceptoren op de tong te stimuleren. Om eerlijk te zijn, was ik in staat om informatie te vinden over de epische tandheelkundige website die zegt dat hun xylitol uit China komt. De meeste kauwgom en pepermuntjes zijn gezoet met suikers of suikervervangers die de kans op cariës kunnen vergroten. Het spry-verdedigingssysteem voor de tanden biedt een compleet assortiment natuurlijke mondverzorgingsproducten met xylitol om deze blootstelling zo gemakkelijk mogelijk te maken. Nogmaals bedankt voor het langskomen om zo'n geweldige vraag te stellen.

Minder dan 6-8 gram per dag is misschien niet genoeg om impact te hebben. De bacteriën die tandbederf veroorzaken, lijken veel op de bacteriën die de meeste oorinfecties bij kinderen veroorzaken. Birch), maar de wetenschap laat zien dat er geen moleculair verschil is in het geoogste eindproduct met betrekking tot de bron.