Goingorganic.nl

Xyloburst, Peppermint Mints, 200 Pieces, 4.23 oz (120 g)

Peppermint Mints, 200 Pieces, 4.23 oz (120 g) by Xyloburst Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Xylitolgom Snoep

€ 5,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Xyloburst, Peppermint Mints, 200 Pieces, 4.23 oz (120 g)
Prijs: € 5,50
Inhoud: 0.16 kg, 12.2 x 4.6 x 4.6 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Xylitolgom Snoep, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Dental Gum Mints, Xylitol Gum Candy

Xyloburst, Pepermuntmuntjes, 200 stuks, 4. 23 oz (120 g) – 100% Natuurlijk xylitol. Suikervrij. Aspartaam ​​vrij. Non-gmo. Glutenvrij. Tandartsen aanbevolen. De munt die je tanden reinigt. Uit studies blijkt dat het reguliere verbruik van xylitol het risico op tandbederf kan verminderen en de mondgezondheid kan verbeteren. goingorganic.nl Ik ben van dit sprookje veranderd naar dit merk en hoewel ze vrijwel hetzelfde zijn, is deze een beetje goedkoper en een beetje meer minty. Leuke smaak. Goed voor tanden na maaltijd. Hou ook van bessen. De smaak is vrij sterk en niet te zoet, perfect voor het ademen van adem en nog steeds erg lekker, 100% Xylitol zoete producten zijn moeilijk te vinden, zo blij dat ik dit heb gevonden! Ze breken een beetje te snel uit elkaar, zodra de buitenlaag weg is, beginnen ze super snel te lossen. Voor mij is een portiegrootte drie stukken omdat ze zo klein zijn.

Ik draag een paar van deze muntjes in mijn zak, omdat ze met droge mond helpen en een hoest kunnen remmen die eraan komt. Aangezien ik xylitolmuntjes heb gebruikt, heb ik geen holtes gehad, dus ze zijn nuttig op meer manieren dan alleen maar goed proeven. Ik verbruikt geen kunstmatige zoetstoffen, dus ik was op zoek naar een munt met xylitol of stevia. Ik heb veel mints / tandvlees met xylitol geprobeerd, maar dit is veruit mijn lieveling. Grote pepermunt smaak, die mijn adem verfrissend maakt. Opgemerkt geen verschil tussen dit product en andere xylitol gearomatiseerde munten. Deze mintjes doen het werk van stimulerende speeksel zoals spruitmuntjes. Zeer vergelijkbaar in smaak. Zou aanraden. Dit zijn geweldige mints en met xylitol in hen zijn ze goed omdat het slechte bacteriën in de mond doodt. Mijn man heeft longproblemen en hij zegt dat de pepermunt erin helpt hem beter ademen.

Xyloburst, Peppermint Mints, 200 Pieces, 4.23 oz (120 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Xylitolgom Snoep

 Altijd goed! Hou van deze munten! Geweldige smaak, geweldig product. zou niet zonder xylitol zijn en deze zijn perfect en goede waarde. Goed product, laat geen zure nasmaak in de mond. Verfrissende smaak. Geweldige waarde voor de prijs. vraag me niet waarom, maar ik heb de container geopend om een ​​sniff van het zoet te nemen voordat ik het eet. Er is een rare funky geur die zeker niet ruikt als een munt. Maar de zoete zelf smaakte geweldig, het was uiterst minty en verfrissend. Ik heb ook de bessenmuntensmaak gebracht, na het consumeren van beide, heb ik de voorkeur aan de pepermuntensmaak, omdat het niet te overweldigend is. Grote ademverfrisser en uitstekend om bacteriën van de mond te reinigen als je niet kunt poetsen. Ik heb de voorkeur aan epische munten, die langer in de mond liggen en sterker zijn. Nog steeds te duur voor wat het is.

Nog steeds proberen uit te werken hoe ik mijn eigen xylitol suikervrije mintjes maak. Mooie munten maar let op dat dit plotseling is veranderd van een pakket van 300 tot 200 stuks – met nauwelijks verandering in prijs. Teleurstellend. Ik heb mijn bestelling niet ontvangen en wacht nog steeds op het aankomen. Boek elke zes maanden een afspraak voor mondhygiëne voor een professionele reiniging van uw tanden en tandvlees. Veterinaire tandheelkunde omvat het reinigen, aanpassen, archiveren, extraheren of repareren van uw huisdieren, tanden en alle andere aspecten van mondzorg. Het spry-verdedigingssysteem voor de tanden biedt een compleet assortiment natuurlijke mondverzorgingsproducten met xylitol om deze blootstelling zo gemakkelijk mogelijk te maken. De Amerikaanse academie voor kindergeneeskunde (Aap) beveelt kauwgom niet aan bij kinderen jonger dan vier jaar vanwege het risico op verstikking (8). Gebruik een cirkelvormige beweging op alle uitwendige tandoppervlakken en vermijd heen en weer schrobben.

Xyloburst, Peppermint Mints, 200 Pieces, 4.23 oz (120 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandheelkundige Tandvleesmuntjes, Xylitolgom Snoep

Het ziet eruit en smaakt naar suiker en is een diabetisch-veilig, caloriearm koolhydraat. Dus is een bereik van 6 tot 10 gram verdeeld in ten minste drie consumptieperioden per dag noodzakelijk voor xylitol-kauwgom om effectief te zijn. Xyloburst, Peppermint Mints, 200 Pieces, 4.23 oz (120 g) Xylitol is een natuurlijke zoetstof waarvan bewezen is dat deze een positief effect heeft op de tand- en tandvleesgezondheid. Dit klinkt misschien als een buitensporige hoeveelheid kauwen, maar in Finland zijn kinderen er echt aan gewend geraakt. Precies hoe een gebroken tand wordt behandeld, is afhankelijk van hoeveel van zijn structuur ontbreekt en of het zachte weefsel diep in de structuur is aangetast. Ouders kunnen zich afvragen waarom een ​​tandarts zou aanbevelen dat hun jonge patiënten een suikerachtige substantie consumeren, maar met meer opleiding zullen ze beseffen dat xylitol een natuurlijk product is dat kan helpen holtes te voorkomen. 32 G / dag xylitol verdeeld in twee, drie of vier toedieningen per dag. Doe mee aan het gesprek online op de Facebook-pagina over zellies! Handige 100ct-pot biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en houdt uw kauwgum fris met de perfecte hoeveelheid crunch. En we houden van de zellies, de smaak houdt niet zo lang stand als die van spry. Het is dan belangrijk dat u niet te veel kauwgom kauwt om dit soort beschadigingen aan uw tanden te voorkomen. Ik ben volledig van suiker en verwerkt voedsel. Hoewel suikeralcoholen technisch koolhydraten zijn, verhogen de meeste niet de bloedsuikerspiegel en tellen daarom niet mee als netto koolhydraten, waardoor ze populaire zoetstoffen zijn in producten met weinig koolhydraten.

Review: Xyloburst, Peppermint Mints, 200 Pieces, 4.23 oz (120 g)

 In de Verenigde Staten is xylitolgebruik voor de preventie en vermindering van tandcariës niet van de grond gekomen, zoals in Finland, waar het effect van xylitolgebruik bij de reductie van tandcariës voor het eerst werd gerealiseerd (1). De heerlijke zoetheid heeft een verkoelend effect en het lost vrijwel onmiddellijk op en stimuleert veel speeksel. Als u een beperkte speekselafvoer heeft, kunnen we proberen uw recepten aan te passen met uw arts of hulpmiddelen voorschrijven die speeksel verhogen. Talrijke studies tonen aan dat xylitol, door suiker te vervangen of het bovenop het dieet toe te voegen, holtes en tandbederf met maar liefst 30-85% kan verminderen. Je kunt suiker vervangen door xylitol in een verhouding van 1: 1. De kinderen die ze hebben geadopteerd zijn afkomstig uit extreem gewelddadige huizen en moeilijke levens waarvan sommigen nu veel gezondheidsproblemen en mentale problemen hebben. Maar xylitol is een ander soort zoetstof dat tandbederf kan voorkomen! Naarmate de richtlijnen voor het effectieve gebruik van xylitol worden opgehelderd, kan de vraag van consumenten en tandartsen naar goed geëtiketteerde, goedkopere producten ook van invloed zijn op de producenten. Ik ben echt gefocust op preventieve zorg, maar ik kan alleen zoveel doen. Het verzorgen van je tanden en tandvlees kan niet alleen meer gezondheid brengen aan je mond, maar ook aan de rest van je lichaam.

Een slechte adem voelt vies en smaakt nog erger. Hoewel het pakket twee jaar later een houdbaarheidsdatum aangeeft, verloor kauwgom letterlijk zijn smaak in seconden en was het moeilijk kauwen tot ik het uitspuugde (minstens een uur). Wanneer xylitol wordt gebruikt, kunnen bacteriën niet metaboliseren en de zuurgraad in de mond dalen, waardoor holtes worden voorkomen en de ph in de mond wordt verhoogd, wat een algemene toename van de mondgezondheid mogelijk maakt. Deze zelfde personen hebben ook minder gaatjes. Er zijn ook een aantal bedrijven die hun producten aanprijzen omdat ze xylitol bevatten en tandvriendelijk zijn, terwijl de belangrijkste zoetstof wordt aangeduid als hsh gevolgd door lage niveaus van xylitol en significante niveaus van zuur.