Goingorganic.nl

Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, 200 Capsules

Bee Pollen, 200 Capsules by Y.S. Eco Bee Farms Supplementen, Bijenproducten, Bijenpollen

€ 9,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, 200 Capsules
Prijs: € 9,00
Inhoud: 0.18 kg, 6.6 x 6.6 x 11.9 cm
Productcategorie: Supplementen, Bijenproducten, Bijenpollen, Supplements, Bee Products, Bee Pollen

Y. s. Eco bee boerderijen, bijen pollen, 200 capsules – 100% zuiver. Multi bloemen, wild gemaakt. Natuurlijk meest evenwichtige eten. Voedingssupplement. Organische pionier sinds 1995. Y. s. Bijenstanders van generaties zijn gewijd aan onderzoek en ontwikkelen de hoogste kwaliteit bijenproducten. goingorganic.nl Ik las een artikel in het papier van een vrouw die biologische bijenpollen gebruikt had voor haar hete flitsen en de hulp die het aan haar gaf. Ik heb dit geprobeerd, werkt als een charme. Twee capsules tweemaal per dag en mijn flitsen zijn bijna verdwenen. Mijn acupuncturist / kruidenarts is ook verbaasd over de enorme verbetering. Koop het meiden! Bee pollen supplementen zijn niet hetzelfde van bron naar bron en merk naar merk en ze werken anders voor verschillende individuen.

Echter, als bijen pollen zou moeten werken voor u om u te helpen zijn energieke, deze bij pollen aanvullingen van y. S. Organische bijenboerderijen zijn het beste dat er van mijn ervaring is. Neem ze op een relatieve lege maag. Beste wensen van gezondheid voor iedereen. Allereerst ben ik zo onder de indruk van de uitstekende diensten van de zeer betrouwbare internetwinkel van webshop, de levering kwam eerder dan verwacht in Groot-Brittannië, hoewel ik alleen de gewone levering koos. Spreken met de bijenbedrijven zijn pollencapsule, voor zover ik het ervaren is dit product geweldig, niet alleen alleen betaalbare prijs maar ook een zeer goede voedingssupplement, het minimaliseert mijn eetgewoonten, echt goed om te slanken, ik voelde me meer actief en energiek al Tijd, het lijkt me op mijn huid duidelijker en mooi, ik vind dit leuk en ik zal dit opnieuw kopen. Ik heb de eerste keer bee polen getest toen ik het als een cadeau van een Chinese verkoper kreeg. Het smaakte bitter maar het leek wel wat effect te hebben.

Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, 200 Capsules: Supplementen, Bijenproducten, Bijenpollen

 Toen heb ik om een ​​of andere reden besloten om de beroemde ys eco honey te herbestellen en ik zag dat ze ook de bijpollen verkocht hebben, dus ik besloot beide te bestellen. Het verschil tussen deze bijpollen en die van China was duidelijk zichtbaar. Onmiddellijk nam ik ongeveer 2 tot 3 capsules van het poeder. Er is een onmiddellijke stroom van energie overal in mijn lichaam. Ik doe wel andere supplementen, maar het effect van deze is duidelijk zichtbaar. Ik gooi altijd het poeder uit de capsule voordat ik het verteer. Het is niet bitter. Het is een beetje zoet en het hoeft niet de capsule te slikken. Alles wat ik kan zeggen is goed gedaan. Ik zal dit voor altijd kopen. Als het gaat om supplementen het gezegde, worden alle dieren gelijk gemaakt, maar sommige zijn meer gelijk, waar is hier. Ik ben begonnen met de evaluatie van de effectiviteit van sommige supplementen die ik uit China koop. Het enige nadeel is dat ik meer moest betalen voor douanerechten dan de items die daadwerkelijk kosten omdat ik de dhl-express naar het Verenigd Koninkrijk kies.

Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, 200 Capsules: Supplementen, Bijenproducten, Bijenpollen

Het arriveerde binnen 5 dagen. Ik gebruik dit al jaren en blijf blij met immuunrespons en energieverbetering. Briljant product, het is van goede kwaliteit. Ik heb het voor 1 week genomen en het veroorzaakt me geen allergie. Mijn sinussen sloop op, hoewel ik een zachte uitslag op mijn voeten en maag kreeg. Maar dan ben ik allergisch tegen pollen en andere dingen. Ik ging een paar weken weg van de tabletten door de uitslag, maar mijn sinussen kregen weer ontstoken. Altijd goed om het natuurlijk te doen. Dus wanneer u de goedkopere producten koopt, denkt u misschien dat u $ 10 uitgeeft en niet $ 20, dus u bespaart $ 10.

We hebben uw schriftelijke reactie van 5 april 2016 beoordeeld, waarin u heeft verklaard dat voor elk opnieuw ingepakt lot een reservemonster zal worden gereserveerd en na de vervaldatum twee jaar zal worden bewaard. Pharmacopeia heeft de zuiverheid en kwaliteit van het product gevalideerd. Als familiebedrijf en -bedrijf, gericht op natuurlijke gezondheidsproducten, willen wij onze klanten van dienst zijn. Aanvaarde definities voor deze termen zijn pas relatief recent geformaliseerd in verschillende landen. In hun eigen woorden: Nieuw-Zeelandse bijenstuifmeel wordt geoogst uit een ongerept gebied dat niet onderhevig is aan deze luchtvervuilingsproblemen (of pesticiden). Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, 200 Capsules Grote pasta kan vaak het hoofdbestanddeel van een geweldig dieet zijn. Onderzoekers suggereren dat bijenpollen en honing kunnen worden aangeboden aan vrouwen die niet hebben gereageerd op andere alternatieven voor de behandeling van postmenopauzale symptomen. Als je allergieën of hoge stress probeert te verslaan, is het aan te raden om 3 keer per dag 1 theelepel te nemen. Kwaliteit, kleur en textuur variëren aanzienlijk, afhankelijk van de locatie, de omgevingsomstandigheden (pesticidesproeien) en bloemsoorten. Onderzoek bij dieren heeft aangetoond dat het consumeren van bijenstuifmeel de gezondheid van hun bloed positief beïnvloedt door de productie en activiteit van de witte en rode bloedcellen te stimuleren. Het stimuleert de bloedtoevoer naar alle huidcellen, helpt het lichaam te ontgiften, vermindert rimpels en versnelt het genezingsproces. Een ander voordeel van de bijenstuifmeel is beter uithoudingsvermogen en energie.

Review: Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, 200 Capsules

 Brandnetel – gebruikt als geneesmiddel, voor inwendige bloedingen, bloedarmoede, wondgenezing, spierpijn en haargroei. Vanwege de toenemende populariteit van dit gezondheidsvoedsel is deze manier van stuifmeelverzameling aangevuld met de directe verzameling van het materiaal uit de kasten. Sommige gevallen van acute hepatitis en fotosensitiviteit na inname van bijenpollen zijn gerapporteerd. Ze zijn een van de grootste en meest vertrouwde namen in de branche. Eén site beweert dat je 125 van het eten van bijenstuifmeel zal leven, en is compleet met de typische anekdotes over een dorp in de bergen van de Kaukasus in Rusland die bijenpollen eten en leven tot 125. Omdat het een natuurlijk product is, zal het ook werk anders voor elke persoon. Een andere studie wees uit dat ondervoede, oude ratten verbeterde spiermassa en metabolisme ervoeren na het eten van een dieet dat bijenpollen bevatte. Binnen vijftien werkdagen na ontvangst van deze brief dient u dit kantoor schriftelijk op de hoogte te stellen van de stappen die u hebt genomen om overtredingen te corrigeren. Hun duurzaam geproduceerde producten zijn een standaard voor de industrie.

Comvita appelcider-azijn is een heerlijke infusie van manuka-honing uit Nieuw-Zeeland en azijn van appelcider. Het is mogelijk dat er onbekende interacties bestaan. Omdat het bijenstuifmeel helpt om het cholesterolgehalte te verlagen, werkt het cholesterolverlagend middel om het risico op hartinfarcten en beroertes te verminderen. Het lijkt een vrij grote dosering te vereisen om de optimale respons te bereiken. Van het stuifmeel van de bij is bewezen dat het de seksuele functies bij zowel mannen als vrouwen verhoogt. Dit is een echte Superfood saladedressing met extra vierge olijfolie, vers citroensap, ruwe appelciderazijn, agave nectar, knoflook, diverse kruiden en natuurlijk bijenpollen. Bijenpollen worden ook hoog in aanzien gehouden en worden gebruikt als een natuurlijk middel tegen allergieën en ondersteuning van hooikoorts. Koop stuifmeel van een vertrouwde bron. Volgens de wet mogen voedingssupplementen niet claimen dat ze een ziekte behandelen of voorkomen. Al met al zijn bijenproducten allemaal krachtige voedingseenheden en geweldige toevoegingen aan uw dieet! Veel atleten hebben het gebruikt om hun uithoudingsvermogen en energie een boost te geven tijdens het trainen. Het lijkt een gezonde stof te zijn die tal van gezondheidsvoordelen heeft. Een 30-jarige vrouw met seizoensgebonden allergieën maar geen voorgeschiedenis van allergieën voor voedsel, medicijnen, insecten of latex had een anafylactische reactie na het gebruik van bijenpollen. Het kost ongeveer een miljoen honingbijuren om een ​​pond honing te produceren.

Het bevat ongeveer 24 procent eiwit en bevat alle essentiële vetzuren, mineralen en b-complexvitamines.