Goingorganic.nl

Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen Powder, Plus Papaya Powder, 10.6 oz (300 g)

Bee Pollen Powder, Plus Papaya Powder, 10.6 oz (300 g) by Y.S. Eco Bee Farms Supplementen, Bijenproducten, Bijenpollen

€ 8,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen Powder, Plus Papaya Powder, 10.6 oz (300 g)
Prijs: € 8,00
Inhoud: 0.34 kg, 7.9 x 7.9 x 14.2 cm
Productcategorie: Supplementen, Bijenproducten, Bijenpollen, Supplements, Bee Products, Bee Pollen

Y. s. Eco Bee Farms, Bee pollen poeder, plus Papaya poeder, 10. 6 oz (300 g) – pionier in de biologische bijenteelt. Honingbij's eigen geheim recept. Natuurlijk gefermenteerd. Beter verteerbaar. Beter smaak. Meer voedzaam. Minder allergisch. Voedingssupplement. goingorganic.nl Ik heb nog nooit een ander merk beekpollen geprobeerd, maar bijna 5 jaar op een rauwe voedingsdieet geweest. Ik kan het vertellen wanneer iets dat ik in mijn lichaam plaatst, goed of slecht is, dit lijkt een goede voedingsbron te zijn. Ik heb vragen die ik moeite heb met het vinden van antwoorden op online of natuurlijk gefermenteerde bijenpollen echt superieur zijn of niet. Maar dit is een goede prijs voor de kwaliteit en het duurt nogal lang.

Ik heb slechts een theelepel per dag nodig en ik ben actief in een inspannend oefenregime (olympische lift, powerlifting, hiit, kettlebell training, battleropes, enz., 5 dagen per week). De Britse sportraad nam hoogteverhogingen bij volwassenen die voor langere tijd bijenpollen hebben genomen, een duidelijk teken van grote groeireigenschappen van dit waarvan ik voel dat prestaties verbetert en zeker de hersteltijd verminderen. Ik gebruik deze bi pollenpoeder al meerdere jaren in yoghurt met rode druiven en een banaan elke ochtend. De smaak is geweldig en het past goed. Probeer dit soort pollen. De verklaring dat het beter wordt geabsorbeerd (waarschijnlijk vanwege de papains eiwitbrekende vermogens) lijkt ook aardig (aangezien soms de pollen niet geabsorbeerd wordt, is het het beste). De optie frisse granules is waarschijnlijk de beste variant, maar deze is bijna tweede! Het heeft een mooie smaak en de prijs is geweldig. Ik ga dit product nog steeds kopen, ik zet dit elke ochtend in mijn smoothie, ik hou ervan! Mijn eerste ervaring met bijpollen. Tot nu toe ben ik erg blij. Ik meng dit in mijn groene drankjes en smoothies.

Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen Powder, Plus Papaya Powder, 10.6 oz (300 g): Supplementen, Bijenproducten, Bijenpollen

U kunt het niet proeven – maar u kunt de voordelen voelen! Veel energie om dit product te gebruiken. Ik haat echt de smaak en de geur van dit, maar ik meng het in smootjes en groene drank, dan proef ik het niet. Geef het een vier sterren omdat het gezond moet zijn en ik heb geen slechte reacties op. Dit is de beste bee pollen poeder er is en de prijs is juist. Prijzen van alle goederen zijn goed. Ik hou ook van de leuke sppedyn service en levering. Ik bestelde de poederversie omdat de lage vochtversie uit was, maar ik zou zeggen dat deze smaak ook goed, iets minder bitter dan de korrels. Geweldig product. Geen jeuk meer. Kwaliteit, smaak en grootte van dit poeder voor de prijs is gewoon fantastisch. Goede smaak en kwaliteit, goed, maar chewables smaakt beter, dit is mijn eerste bee pollenproduct ooit. Ik weet het niet zeker waarom, maar als ik het eet, voelt het alsof je grond of zand eet. Ik vraag me af of bijenpollen altijd zo zijn of deze heeft er wat vuil in.

Dit is een bijkomend voordeel dat u kunt genieten als u regelmatig stuifmeel gebruikt. Bijwerkingen van hoge doses kunnen allergische reacties, centraal zenuwstelsel en gastro-intestinale stoornissen en nierschade omvatten. Bijen gebruiken propolis, samen met bijenwas, bij de constructie, afdichting en reparatie van de netelroos, beschermen hun couveuses tegen infectie en beschermen invasies van schimmels, bacteriën, virussen en toxines. Herbspro: Expec ii kruiden-hoestsiroop met propolis, suikervrij, naturade, 8. Als je ons artikel nog niet hebt gelezen, hoe zit het dan met onverklaarde onvruchtbaarheid, dan kan het ook nuttige hulp bieden. Als u astma heeft, adviseren sommige deskundigen propolis volledig te vermijden, omdat men gelooft dat sommige chemicaliën in propolis astma kunnen verergeren. Het is beschikbaar gesteld voor menselijke consumptie in vloeibare en gelyofiliseerde vorm, waaronder capsules, tabletten en zachte gels. Het ontwerpen van een feed voor commerciële imkers bevordert dat begrip. Daarom worden de waardevolle eigenschappen niet beschadigd, omdat ze kunnen worden gebruikt in methoden die worden gebruikt door andere merken die tijdens de productie warmte toepassen. Jensen merkt op dat sommige wetenschappers concluderen dat bijengif een reactie in het lichaam triggert waarin chemicaliën (en misschien antilichamen) worden vrijgegeven om het gif te neutraliseren en de effecten ervan tegen te gaan.

Categorie: , , , , , ,

Vergelijkbare producten:
Y.S. Eco Bee Farms, Positive Energy, 75 Capsules
Y.S. Eco Bee Farms, Royal Jelly in Honey, 625 mg, 11.5 oz (326 g)
Y.S. Eco Bee Farms, Super Sports, Bee Pollen, Protein Drink Enhancer, 6.1 oz (174 g)
Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, 200 Capsules
Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen Whole Granules, 10.0 oz (283 g)