Goingorganic.nl

Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, Whole Granules, 16.0 oz (453 g)

Bee Pollen, Whole Granules, 16.0 oz (453 g) by Y.S. Eco Bee Farms Supplementen, Bijenproducten, Bijenpollen

€ 10,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, Whole Granules, 16.0 oz (453 g)
Prijs: € 10,00
Inhoud: 0.52 kg, 16.3 x 8.6 x 8.6 cm
Productcategorie: Supplementen, Bijenproducten, Bijenpollen, Supplements, Bee Products, Bee Pollen

Y. s. Eco-biologische boerderijen, bijenpollen, hele korrels, 16. 0 oz (453 g) – y. s. Eco bee boerderijen. Natuurlijk meest evenwichtige eten. Zuiver gezond, laag vocht. Y. s. Biologisch. Voedingssupplement. Alle natuurlijk voorkomende vitaminen, mineralen, aminozuren, carotenoïden, bioflavonoïden, fytosterolen, vetzuren, enzymen en meer. goingorganic.nl Dit product vereist koeling en was spolied voordat het bij mijn deur kwam. Toen het koerierbedrijf het naar de verkeerde zendfaciliteit stuurde en mijn bestelling met 4 dagen vertraagde, contacteerde ik de fabrikant om te vragen of het houdbaarheid en opslag is. Zij antwoordden hierbij: bedankt voor uw aankoop. Dit is een refrigrated (sic) item en daarna zal het niet goed zijn. Wees dus op de hoogte, tenzij u de overnachtingslevering garandeert, krijgt u waarschijnlijk een verwend, nutteloos product als u hier bestelt. Ik zal het artikel op eigen kosten terugkeren. Totaal bummer.

Dit is een temperatuurgevoelig item, staten op de fles blijven gekoeld. Item wordt verzonden zonder koude verpakking – dat is een ernstig probleem – en de fabrikant leert de detailhandelaars koud te verzenden. webshop kiezen ervoor om te negeren. Ik heb tweemaal hierover webshop contact opgenomen sinds mijn bestelling en er was geen reactie. Ik zal niet meer van webshop bestellen. Het was een lange pauze sinds ik bijen pollen nam. Het resultaat was directe energie, geen meer slaperige hoofden. Dat heeft me geholpen in mijn werk en in het gezinsleven. Ik wacht geduldig om andere effecten van dit product te zien. Ik begin met beep pollen in mijn dagelijkse ritueel van supplementen, omdat ik nu alleen natuurlijke energie boosters wil gebruiken. Dit is organisch pollen, dat ik echt aanbid, en ik ben blij hoe klein je het verschil moet voelen. Naast goede kwaliteit biedt dit een grote waarde. Absoluut van de snelle service in webshop, uitstekende klantenservice is een sterk concurrentievoordeel voor dit bedrijf. Ik heb 1 fles en nog eens 6 flessen gekocht. Waar voor je geld.

Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, Whole Granules, 16.0 oz (453 g): Supplementen, Bijenproducten, Bijenpollen

Dit is goede bee pollen, maar ik heb net ontdekt dat consumptie bijen pollen slecht is voor de bijen omdat ze geen voeding hebben van de pollen om door de winter te komen. Ik ga stoppen met bijenpollen kopen. Ik was eerst een beetje bezorgd, omdat het erg verschrikkelijk rookde. Maar ik denk dat het gewoon de plastic fles is, omdat de pollen net zo goed is als andere bijenpollenproducten die ik heb geprobeerd. Ik gebruik dit elke dag in mijn smoothie na het trainen en ik geef één theelepel aan mijn man. hij is allergisch voor grasspollen. Nadat hij dit begon te nemen, zijn zijn allergische reacties tot een minimum beperkt. Hij neemt het samen met een vers schot gember sap. Dit is zeer goed proeverij elixir. Enige probleem is dat het geen usda organische etikettering heeft, dus het zal moeilijk zijn om te beoordelen hoe zuiver dit product eigenlijk is. Smaakt heel goed eigenlijk. Geen probleem om dit als snack te munchen. Enkele gevallen gedaald en mijn kleine chihuahuas kregen eraan en ze houden er van! Dus nu geef ik het ook aan hen.

Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, Whole Granules, 16.0 oz (453 g): Supplementen, Bijenproducten, Bijenpollen

Ik kan het niet vertellen of het me krachtiger maakt, omdat ik op dit moment nogal wat supplementen bij mijn dieet heb toegevoegd. Maar mijn kleine honden zijn vol leven, vooral mijn negenjarige chihuahua, die zich meer doet als een puppy die tegenwoordig met zijn speelgoed speelt en met de andere 2 jaar oude chi. Dus het moet goed zijn, net als de resultaten, maar soms is het moeilijk om te kauwen. Je krijgt gebruik om te zijn. Wat goed voor je is, smaakt niet altijd geweldig. Ik hou echt van dit merk bijenpollen – ik vind het een prachtig, duurzaam, gezond energieniveau. Ik heb gewerkt om ongeveer 1 eetlepels per dag te nemen. Soms neem ik meer (ik hou het bij mijn bureau en er zijn 's middags waar ik honger heb, maar ik heb geen hapje – dus ik neem een ​​tbs of meer! Een andere heerlijke manier om het te mengen is een taart (of meer) van kokosnootolie met een gelijke hoeveelheid bijenpollen. Geweldig.

Ik heb dit product al vele jaren gebruikt en bleek heel opmerkelijk te zijn! Ik voel me energiek en weet zeker dat ik het juiste evenwicht van aminozuren krijgt, die essentieel zijn voor het bouwen van de eiwitbestanddelen in mijn lichaam. Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, Whole Granules, 16.0 oz (453 g) Dit is het merk waar ik van hou en vertrouwen op wat ik denk dat nodig is en nodig is om perfecte gezondheid en gevoel van welzijn te behouden! Bedankt y. S eco bee boerderijen! Met vriendelijke groet w. Hawk, ik zet dit bijna elke ochtend in mijn hete thee om de smaak te maskeren. Het is niet zoet. De gezondheidsvoordelen zijn de smaak waard en deze pot is enorm. Het duurt maanden lang, dus ik heb momenteel wat in de vriezer om fris te blijven. Ik hou van deze bijpollen, ik heb het al langere tijd gebruikt. Ik denk dat het mijn immuunsysteem verbetert, ik heb niet zo veel koud en flus, zoals ik vroeger had.

Review: Y.S. Eco Bee Farms, Bee Pollen, Whole Granules, 16.0 oz (453 g)

En de prijs hier is best goed. In de lente dacht ik dat ik op de rand van een grote sinusinfectie stond. Gestart pollen, en het opgeruimd. Ik loop 5 – 7 mijl per dag langs weedy paden van wildflowers ademende pijnboom pollen zonder een snuifje. Beats giftige otc chemicaliën! Ik hou ook van de funky bittere smaak. Neem het eerste ding elke dag op een lege maag. Mijn honden vonden het leuk en dat deed ik ook! Ik zal opnieuw bestellen!

 Ik heb gemerkt dat mijn energieniveaus na het nemen van deze energie zijn opgegroeid. Als waarschuwing raad ik u aan om met kleine hoeveelheden te beginnen, omdat het een beetje overweldigend kan zijn, hoeveel energie dit u geeft. Ik heb ook dit verhoogde libido opgemerkt. Ik zal dit updaten als ik iets anders opmerkt, aangezien ik dit 5 dagen pas heb gemaakt, zijn kleine korrels makkelijk te gebruiken, zoete bloemrijke smaak. In tegenstelling tot synthetische hormonen stimuleren natuurlijke hormonen in stuifmeel weefsel- en botgroei, verhogen ze de spiertonus, bouwen ze spieren op en verhogen ze de vruchtbaarheid, zonder de negatieve bijwerkingen van conventionele synthetische hormonen. Zwangere en zogende vrouwen worden afgeraden het supplement. Stuifmeelpreparaten voor bijen bevatten vaak mengsels van pollen van verschillende soorten planten, en deze pollen variëren afhankelijk van de geografische oorsprong van het materiaal. Gegeten van de lepel of gemengd met smoothies, yoghurt of pollen-snoepjes (een combinatie van gemalen rauwe noten, zaden, stuifmeel, johannesbroodpoeder en biologische amandelboter die tot ballen zijn gerold en in kokosnoot zijn gedoopt), er zijn creatieve, smakelijke manieren om bijen te serveren. nectar. Aangezien bloemstuifmeel wordt vermengd met nectar en bijenspeeksel terwijl het wordt behandeld door bijen, worden pollenkorrels gevormd. Ze verpakken het stuifmeel in korrels met zijn eigen enzymen, wat honing of nectar.

Het ondersteunt ook de immuunfunctie en helpt de groei te stoppen van streptococcus pyogenes, de bacterie die keelontsteking veroorzaakt. Bijenpollen heeft een licht zoete, bloemige smaak. Het is bekend om de ontwikkeling van de hersenen van de baby te ondersteunen en om de moeder voldoende dha te geven. De coach van het Finse baanenteam dat de Olympische Spelen in 1972 veegde, zou hebben gezegd dat de meeste atleten pollenvoedingssupplementen namen, waarvan hij geloofde dat ze de prestaties aanzienlijk verbeterden. Als u allergisch bent voor pollen, raadpleeg dan uw arts voordat u bijenpollen in uw dieet verwerkt. Het is bekend dat veel van de in de handel verkrijgbare bijenpollen een hoog gehalte aan verontreinigingen van insecticiden of van algemene luchtvervuiling hebben. Bijenpollen zijn een goede voedingsbron voor drone-bijen. Bijenpollen zijn al meer dan 30 jaar onze activiteiten. Maar er is geen wetenschappelijk bewijs dat bijenpollen enige ergogene eigenschappen hebben. Een ander rapport beschrijft een geval van nierfalen van bijenpollen. Het stuifmeel kan je eigenlijk helpen weerstand te bieden tegen allergieproblemen. De grootste zorg bij het kiezen van het zuiverste bijenpollen is vervuiling. De Chinese geneeskunde heeft ook al duizenden jaren de voordelen van bijenpollen erkend.

Dit is een zeer goed supplement voor de droge huid, waar veel diabetici last van hebben.