Goingorganic.nl: Kruiden, Elecampane, Yin Chiao

Yin Chiao Classic, 450 mg, 120 Tablets by Planetary Herbals

Yin Chiao Planetary Herbals

€ 16,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Planetary Herbals, Yin Chiao Classic, 450 mg, 120 Tablets
Inhoud: 0.14 kg, 5.6 x 5.6 x 9.9 cm
Categorieën: Kruiden, Elecampane, Yin Chiao

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Planetary Herbals, Full Spectrum Chaga, 1,000 mg, 120 Tablets

Planetaire kruiden, yin chiao classic, 450 mg, 120 tabletten – Chinese samenstelling voor het veranderen van seizoenen. Herbal supplement. Geformuleerd door michael tierra l. ac, o. m. d. Yin Chiao is al sinds honderden jaren een stapel van traditionele Chinese kruidenkundigen en acupuncturisten, en een huishoudelijke naam in China. Het werd ontwikkeld tijdens de Qing dynastie (1644-1911) en is een van de meest gewaardeerde van alle klassieke Chinese kruidenformules. Het wordt gebruikt voor onevenwichtigheden in verband met seizoensgebonden veranderingen. Planetaire kruiden yin chiao classic wordt binnenlandse vervaardigd om de zuiverheid van deze klassieke oudheid te verzekeren. mironon Ik heb deze aanvulling geprobeerd toen ik met een zeer zere keel kwam. De volgende dag, na slechts 2 supplementen, voelde ik me niet langer ziek. Ik heb sindsdien het gebruikt elke keer als ik koud voel, en ik ben blij dat ik 2 jaar niet koud ben. Ik heb het ook gebruikt bij vliegen naar en van europa en het is de eerste keer dat ik niet ziek werd na het reizen. Neem bij de eerste tekenen van ziekte en je zal het in de knop knuffelen. Gegarandeerd! Dubbele dosis werkt het beste voor mij. zal tijdens de wintermaanden niet zonder deze formule zijn. Een nietje in het medicijnkastje.

Ik gebruik dit merk en dokter Shens. De yin chiao formule is krachtig en toch zacht genoeg voor kinderen. Werkt zich af wanneer het agressief wordt genomen bij 1e teken van koude / onbalans. Hiermee wordt het begin van de griepziekte gereduceerd tot een milde. Kan niets meer zeggen. Ik ben opgegroeid met yin chiao (van een merk dat nog steeds in China is gemaakt). Mijn ouders geven het aan ons als we zere keel en / of verkoudheid krijgen. Dus ik was zo blij toen ik dit vond in ons yin chiao op Nederland, 50 jaar later, neem ik dit voor alle tekenen van sorethroaten en verkoudheden. En natuurlijk, geven ze aan mijn nu 80 + jaar oude ouders.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Starwest Botanicals, Organic Cumin Seed, 1 lb (453.6 g)

Planetary Herbals, Yin Chiao Classic, 450 mg, 120 Tablets: Kruiden, Elecampane, Yin Chiao

 Ik weet niet zeker of het helpt of niet, aangezien ik het een paar weken pas gebruikt heb als aanvulling op het vitamine- en supplementregime dat ik al had, maar ik ben hoopvol, omdat ik geen zware effecten heb gehad van de toevoeging . Deze gezondheidsaanvulling heeft een mild gunstig effect op het omgaan met de eerste symptomen van verkoudheid. Elke partij kruiden wordt getest met twee labo's door ons interne lab en onafhankelijke labo's van derden. Sommigen profiteerden van dit feit door de knoflook te dragen en de dode slachtoffers te beroven. Dextrine wordt indien nodig als hulpstof in onze extracten met enkelvoudige kruiden gebruikt. B) harmoniseren: Reguleert de lever en milt functies, adressen gecombineerd yin-yang symptomen van externe en interne, overmaat en tekort, en warm en koud. De relatie van po tot de longen strekt zich uit van de beheersing van de ademhaling tot het grotere gevoel van zelfonderhoud van moment tot moment. Er zijn mensen die geloven dat echinacea extracten tijdens een verkoudheid de intensiteit van verkoudheid kunnen verminderen. De formule is daarom geïndiceerd voor intermitterende koorts en verzakking en misschien een bloeding van de inwendige organen vanwege zwakte en uitputting. Het gmp certificatieproces omvat alle aspecten van de productie, inclusief inspectie van de gebouwen en terreinen, de lucht- en waterzuiveringssystemen, de behandeling en verwerking van onbewerkte kruiden, het productieproces van het product, de werking en reiniging van apparatuur, de training van personeel, en kwaliteitscontrole testen en documentatie.

Planetary Herbals, Yin Chiao Classic, 450 mg, 120 Tablets: Kruiden, Elecampane, Yin Chiao

Er werd gevonden dat patiënten die het vlierbessenextract namen een hoger niveau van koude- en griepantistoffen hadden, wat duidde op een verbeterde immuunsysteemreactie. Op de lange termijn verhoogt 1-2 g per dag in capsules de immuniteit; op de korte termijn zal 10 g per dag de kiemen doden. Laat de kruiden eerst twintig minuten sudderen in een halve liter water. Ingrediënten zijn vitamine A, vitamine C, vitamine D-3, zink, selenium, natrium, knoflookteen, enchinace purpurawortelextract, polygonatum odoratum wortelstok, vlierbessenvruchtuittreksel, propolis-extract, propolis, olijfbladextract, elecampane-wortelextract, andrographis-antenne delen extract, extract van boneset bovengrondse delen, bioflavonoïden, extract van eleuthero-wortels, extract van luchtkastelen uit de lucht, goudzaadwortelextract, mulleinblad-extract, cayennepeper, isatiswortelextract, extract van pau d'arco-bark, druivenpitextract, gemberwortel, astragaluswortel extract, isatis blad extract, echinaceawortel extract van angustifolia. Planetary Herbals, Yin Chiao Classic, 450 mg, 120 Tablets Voor flegma en droogte samen vervangt u trichosanthis (Gua lou) en fritillary bulb (Chuan bei mu) voor pinellia (Ban xia). Teapills zijn kleine, erwt-sized pillen die gemakkelijk te nemen zijn. Een uitdrukking van po kan te maken hebben met ons vermogen om plezier of pijn te ervaren zonder stil te staan ​​bij een van beide, wat in het geval van pijn gepaard gaat met lijden, een negatieve uitdrukking van hun. Het wordt veroorzaakt door een verlaagde immuniteit, een tekort aan milt qi of yang en mogelijk een tekort aan nier Qi en een dieet rijk aan koude, rauw voedsel en dranken.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Frontier Natural Products, Cut & Sifted Passion Flower Herb, 16 oz (453 g)

Review: Planetary Herbals, Yin Chiao Classic, 450 mg, 120 Tablets

 Ten slotte is de aard van externe acute condities dat ze snel kunnen veranderen en heen en weer kunnen bewegen van wind naar koud en omgekeerd. Internationale bestellingen afhankelijk van de douane kunnen tot 30 dagen duren. Oefening: vier zuiveringen, ademhalingsoefeningen, meditatie en acht brocades qi gong-oefeningen. Het is duidelijk dat een langdurige toestand van zuurstofgebrek niet alleen een deel van het proces van lucht- en zuurstofinname kan vertragen, maar ook het immuunsysteem, langzame spijsvertering en metabolisme (de ik heb geen honger en gewichtsverlies bij degenen die rouwt) en de opbouw van metabole afvalstoffen. Andere therapieën: Cupping over de borst of bovenrug; ui pappen; nasale was; ademhalingsoefeningen waar nodig. Traditionele Chinese geneeskunde is krachtig en betrouwbaar, maar het kan complex zijn. De combinatie van koriander en chlorella wekt een krachtige reinigende werking op en biedt antioxiderende ondersteuning voor de algehele cellulaire gezondheid. Beide goed in de hand verkrijgbare producten worden geleverd met informatie over het gebruik en candida-opvang. Een andere van onze favoriete producten is de 1oz. Flex-ability is een klassieke Chinese formule (Shujin chih) traditioneel gebruikt om spieren, botten en normale bloedsomloop te ondersteunen.

Levensstijlgewoonten: lichaamsbeweging stimuleert het vuur in het lichaam en is essentieel bij het verplaatsen van het lymfatische systeem en het drogen van vocht. Kwetsbaarheid tegen verkoudheid kan ook worden aangepakt door contrast hydrotherapie. Elke batch dextrine wordt uitgebreid getest voor gebruik en de resultaten moeten voldoen aan de vastgestelde normen van de Chinese farmacopee voordat deze kan worden gebruikt.