Goingorganic.nl

Zahler, Vitamin D3, Orange Flavor, 2000 IU, 120 Chewable Tablets

Vitamin D3, Orange Flavor, 2000 IU, 120 Chewable Tablets by Zahler Vitaminen, Vitamine D3

€ 10,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Zahler, Vitamin D3, Orange Flavor, 2000 IU, 120 Chewable Tablets
Prijs: € 10,00
Inhoud: 0.11 kg, 9.4 x 5.1 x 5.1 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamins, Vitamin D3

Zahler, vitamine d3, sinaasappelsmaak, 2000 iu, 120 kauwtabletten – geavanceerde voeding door zahler. Geavanceerde d3 formule. Botgebouw en immuunmodulerend. Geavanceerde gezondheid. Voedingssupplement. Voel je beter, elke dag. Kosher Pareve. Dit product werd vervaardigd in een gmp gecertificeerde faciliteit. Glutenvrij. Soja vrij. Zuivel vrij.

Vitamine D3 chewables. Geavanceerde voeding door zahler maakt gebruik van de natuurlijk voorkomende vorm van vitamine d in een heerlijke proeverij, oranje gearomatiseerde tablet. Een andere meta-analyse van 11 gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studies naar het effect van vitamine d-suppletie bij 31.022 individuen (91% vrouwen) van 65 jaar en ouder gaf aan dat degenen met de hoogste vitamine D-inname (792-2.000 Iu / dag) had een 30% lager risico op een heupfractuur en een 14% lager risico op een niet-wervelfractuur (81). Het probleem is dat verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat vitamine D-supplementen niet voldoen aan de botbeschermende hype. Het komt in twee verschillende doseringen, 2000 IE en 5000 IE. De helft van de deelnemers aan de studie kreeg pillen die 1200 IE vitamine D bevatten; de andere helft kreeg placebo-pillen. Kortom: in de zomer kan alleen aan zonneschijn worden voldaan aan de vereisten van vitamine D. Ik raad het niet aan, tenzij je door een arts wordt gecontroleerd, ik vertrouw mijn arts niet en daarom kan ik mijn gekke experiment met jullie delen. Klinische beoordeling: effect van vitamine D3-suppletie op het verbeteren van glucosehomeostase en het voorkomen van diabetes: een systematische review en meta-analyse.

Zahler, Vitamin D3, Orange Flavor, 2000 IU, 120 Chewable Tablets: Vitaminen, Vitamine D3

Op voorraad wordt binnen een werkdag verzonden vanuit het magazijn. Bovendien bevestigen klinische onderzoeken het belang van het handhaven van vitamine D-niveaus voor gezondheidsvoordelen met een breed spectrum, zoals de gezondheid van botten en het immuunsysteem. Ondanks de hoge therapietrouw was de incidentie van niet-wervelbreuken vergelijkbaar bij postmenopauzale vrouwen aangevuld met vitamine d 3 (initiële dosis van 200.000 iu gevolgd door 100.000 / maand) of placebo gedurende meer dan drie jaar in de vitamine d-beoordeling (Vida) studie (79). Voor mensen ouder dan 70 jaar, beveelt de iom een ​​verhoogde rda aan van 800 IE per dag. Het bewijs van risico's op lagere niveaus is beperkt, maar sommige studies bieden voorlopige signalen over nadelige gezondheidseffecten. Onderzoek probeert nog steeds alles op een rijtje te zetten, maar uit onderzoek blijkt dat je waarschijnlijk zowel vitamine k1 als k2 nodig hebt. Natuurlijke kleurvariatie kan voorkomen in dit product. Drugs a-z biedt informatie over geneesmiddelen uit de dagelijkse gezondheid en onze partners, evenals beoordelingen van onze leden, allemaal op één plek. Een hogere dosis vitamine D vermindert het risico op vallen bij verpleeghuisbewoners: een gerandomiseerde studie met meerdere doses.

Zahler, Vitamin D3, Orange Flavor, 2000 IU, 120 Chewable Tablets: Vitaminen, Vitamine D3

 Vitamine D is absoluut essentieel voor het menselijke kind om de integriteit van het skelet te behouden. Recent onderzoek suggereert dat vitamine D de gezondheid van de dikke darm, de borst, de prostaat en de darmen kan helpen bevorderen. Kenmerken van deze ziekte zijn verzachting van de botten, leidend tot buiging van de wervelkolom, buiging van de benen, proximale spierzwakte, botfragiliteit en verhoogd risico op fracturen. (47) Meer recent onderzoek wijst erop dat de vitamine-zonneschijn aan het tb-risico kan worden gekoppeld. Het wordt gevormd door ultraviolette straling (zonlicht) van sterolen die in de huid aanwezig zijn. Een geschiedenis van rachitis in de Verenigde Staten. In één meta-analyse van één retrospectieve en vijf prospectieve cohortstudies, waren de hoogste versus laagste categorieën van serum vitamine D-concentraties geassocieerd met een 33% reductie in mortaliteit; een dosis-responsanalyse vond een vermindering van 12% per 8 ng / ml toename van serum vitamine d (115). Congestief hartfalen (ook wel hartinsufficiëntie genoemd) wordt gekenmerkt door een verhoogde hartslag en daaropvolgende hypertrofie van de linker hartkamer. Het bewijs tegen supplementen blijft zich opstapelen. Zahler, Vitamin D3, Orange Flavor, 2000 IU, 120 Chewable Tablets Zeer weinig voedsel in de natuur bevat vitamine D. In de bovengenoemde meta-analyse werd een vierarmige, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde klinische studie uitgevoerd bij 283 Afrikaanse Amerikanen die werden gerandomiseerd om dagelijks vitamine D 3 -supplementen van 1.000 IE, 2.000 IE of 4.000 IE te krijgen voor een periode van drie maanden. Fotosynthese van vitamine D in de huid: effect van omgevings- en levensstijlvariabelen.

Review: Zahler, Vitamin D3, Orange Flavor, 2000 IU, 120 Chewable Tablets

Hoewel de etiologie van de ziekte niet volledig is opgehelderd, is gesuggereerd dat vitamine D-tekort zou kunnen bijdragen aan het ontstaan ​​en / of de ernst van de ziekte (285). De meeste supplementen voorkomen geen chronische ziekte of overlijden, hun gebruik is niet gerechtvaardigd en ze moeten worden vermeden. Ik raad meestal af om een ​​vloeibare vorm van vitamine D te gebruiken, omdat het gemakkelijk is om hierover te veel te doseren. De meeste multivitaminesupplementen bevatten ten minste de rda-waarde van 600 IE, waarvan er veel tussen 1.000 en 2.000 IE bevatten. Niet alleen zijn ze voor de meerderheid van ons geldverspilling, maar als ze in overmatige hoeveelheden worden ingenomen, kunnen ze een vroege dood daadwerkelijk bespoedigen, waardoor je risico op hartaandoeningen en kanker toeneemt. Vitamine D-deficiëntie blijft de belangrijkste oorzaak van rachitis bij jonge kinderen in de meeste landen, omdat moedermelk weinig vitamine D heeft en sociale gewoonten en klimatologische omstandigheden voldoende blootstelling aan de zon kunnen voorkomen. Over uw interesse in, vragen over of gebruik van voedingssupplementen en wat misschien het beste is voor uw algehele gezondheid. Hoewel de symptomen van toxiciteit onwaarschijnlijk zijn bij dagelijkse innames van minder dan 10.000 IE / dag, wees de FNB naar opkomende wetenschap uit nationale onderzoeksgegevens, observationele studies en klinische onderzoeken die suggereerden dat zelfs lagere vitamine D-innames en serum 25 (Oh) d-spiegels nadelig zouden kunnen zijn. gezondheidseffecten in de tijd.

Hoge doses vitamine D kunnen hypercalciëmie veroorzaken, wat de effectiviteit van het geneesmiddel zou kunnen verminderen. Het dagboek van steroïde biochemie en moleculaire biologie. Het helpt om uw botten gezond te houden, beïnvloedt hoe goed uw hersenen werken en beïnvloedt de hormoonspiegels in uw lichaam, bijvoorbeeld uw testosteronspiegel. Vermijd het nemen van hoge doses vitamine D met dit hartmedicijn. Thera-d 4000 – voor lage (ontoereikende) vitamine D-spiegels, of wanneer een arts een aanhoudende hogere dosis vitamine d heeft aanbevolen. Het is gemakkelijker om te veel vitamine D te krijgen dan andere vitamines. Gebruik vitamine D voorzichtig als u geneesmiddelen gebruikt die door deze enzymen zijn verwerkt. Vitamine D3 is belangrijk voor veel van de functies van het lichaam, zoals calciumopname en ondersteunende immuungezondheid, maar is van nature aanwezig in een paar voedselbronnen.

Gerandomiseerde gecontroleerde studies zijn nodig om te evalueren of kankerpreventie baat kan hebben bij suppletie met vitamine d. Het progressieve verlies van botmineraaldichtheid (Bmd) leidend tot osteopenie (Pre-osteoporose) en osteoporose wordt vaak waargenomen bij oudere volwassenen, vooral ouderen. Sinds deze tijd zorg ik ervoor dat ik de wc-bril voortaan blijf houden.