Goingorganic.nl

Zesty Paws, Turmeric, Curcumin Bites For Dogs, Joint & Immune Support, Duck Flavor, 90 Soft Chews

Turmeric, Curcumin Bites For Dogs, Joint & Immune Support, Duck Flavor, 90 Soft Chews by Zesty Paws Supplementen, Antioxidanten, Curcumin, Huisdierverzorging

€ 18,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Zesty Paws, Turmeric, Curcumin Bites For Dogs, Joint & Immune Support, Duck Flavor, 90 Soft Chews
Prijs: € 18,00
Inhoud: 0.43 kg, 10.7 x 9.7 x 9.7 cm
Productcategorie: Supplementen, Antioxidanten, Curcumin, Huisdierverzorging, Supplements, Antioxidants, Curcumin, Pet Care

Zestige poten, kurkuma, curcuminbeten voor honden, gewrichts- en immuunondersteuning, eendgeur, 90 zachte kauwen – met bioperine. Gezamenlijke en immuunondersteuning. Voedingssupplement. Met kokosolie. Krachtige gewrichts- en immuunondersteuning. Bevordert gezonde vertering en absorptie van voedingsstoffen. Verbetert energie en cognitieve functie.

Gemaakt in de VS. Gemaakt met alle natuurlijke ingrediënten. Gmp-consistente kwaliteit. De Turmeric Curcumin bieten met bioperine zijn kauw aanvullingen met natuurlijke ingrediënten die de voeding geven, huisdieren moeten gezonder leven leven. Bioperine: een gepatenteerde extract afgeleid van zwarte peper die aangetoond is om de absorptie van vitale voedingsstoffen voorzichtig te verhogen. Organische kurkuma: bevat verbindingen die aangetoond zijn om ongemak te verlichten in verband met gewrichtspijn. Curcumin: biedt natuurlijke gewrichts- en spijsverteringssteun, en bevat anti-oxidanten die het immuunsysteem ondersteunen. Kokosolie: ondersteunt gewichtstest, gezamenlijke gezondheid, cognitieve functie en energieniveaus. goingorganic.nl Mijn 10 jarige pug houdt van deze – gobbles ze op. Ik zal ze blijven kopen – Gezamenlijke behandeling en gezondheidsbehandeling zonder bijwerkingen. Mijn hond lijkt deze veel te vinden. Ze zijn zacht en makkelijk om haar te kauwen. Ik vind ze leuk vanwege de gezondheidsvoordelen die ze geven. Met een grote hond en een reusachtige hond, maak ik me veel zorgen over hun gewrichten en mobiliteit. Ik ben altijd op zoek naar goede supplementen om toekomstige problemen te voorkomen.

Zesty Paws, Turmeric, Curcumin Bites For Dogs, Joint & Immune Support, Duck Flavor, 90 Soft Chews: Supplementen, Antioxidanten, Curcumin, Huisdierverzorging

Ik bestelde dit om te weten hoe veel mijn pups van de zp behandelt en hoe goed ze voor hen zijn. En ze hielden absoluut ook van deze. Ik was wel een beetje verrast door de kleur van hen. Ze laten een olieachtig residu achter op de container, maar voelen zich niet vettig wanneer u ze vasthoudt. Maar ongeacht de honden werden gek voor hen. En ik waardeer al de gezonde goedheid in hen. Eend aroma is blijkbaar meer aantrekkelijk voor mijn chow hounds dan iets anders!

Ze hebben ze al een week lang regelmatig meegemaakt, maar ik heb binnen drie dagen na het begin een beetje meer lente gezien. Mijn grote meid (5-jarige Engelse mastiff) begon erg langzaam op te staan, maar stuit nu weer terug. Ik ben erg blij met deze en beveel ze sterk aan. Gaat dit proberen en breng dit in het Verenigd Koninkrijk als belasting en porto maakte het een zeer dure transactie! Ik realiseerde me niet dat ik zo'n grote porto en belastingkosten zou moeten betalen! Ik heb dit voor mijn 15 jarige acd / lab mix. Haar heupen zijn nu erg slecht en ze is bijna buiten gekomen, 2 dagen in om dit te nemen en de zalmolie die ik kreeg, ze liep beter. Nu 5 dagen in, was ze aan het spelen met mijn jongere hond buiten vandaag! Ze lukte nog een beetje, maar ik kan een betere verbetering zien in hoe ze beweegt!

Zesty Paws, Turmeric, Curcumin Bites For Dogs, Joint & Immune Support, Duck Flavor, 90 Soft Chews: Supplementen, Antioxidanten, Curcumin, Huisdierverzorging

Ze ruiken niet slecht en ze lijkt graag op haar nieuwe dagelijkse traktatie! Mijn 7 maanden oude spaniel had een slap ontwikkeld en na de behandeling van de dierenarts van anti-ontstekingen en rust (erg moeilijk voor een enthousiaste kleine hond) leek het beter, maar dan keerde terug en op dat moment besloot ik de kurkuma's te proberen. Deze hebben snel de truc gedaan die ze van de bijten houdt en het is het eerste wat ze in haar voedselkom eet en binnen een week was er geen teken van de limp. Mijn hond heeft deze geëet en geliefd toen. Ik neem die voor mensen en wist dat mijn hond ze zou moeten krijgen als hij ouder wordt. Hij eet ze zelfs sneller dan zijn eten omdat hij van de smaak houdt. Mijn hond begon hierop en schijnbaar meer actief, hoop dat dit product hem beschermt tegen gezamenlijke problemen.

Er was zo'n beetje extra iets van dit product dat mijn honden belangstelling onmiddellijk aantrekte! hij is nu vastgehaakt! Ik zou het misschien moeten kopen in bulk om het altijd in huis te hebben! Zesty Paws, Turmeric, Curcumin Bites For Dogs, Joint & Immune Support, Duck Flavor, 90 Soft Chews Sterk aanbevolen! Deze bijten zijn perfect voor mijn oudste hond max. Hij zal geen harde tabletten nemen, dus dit is perfect als hij ze als een traktatie neemt. Ik weet dat ze geweldig zijn voor zijn spijsvertering en immuunsysteem en hij wordt enthousiast wanneer ik de container uithaal. Max wordt ouder en heeft onlangs problemen gehad met het springen op de bank en zelfs de trap aan het doen. We hebben de laatste twee weken één keer per dag geef en hebben een grote verbetering gezien. Niet alleen kan hij springen en beter lopen, hij is begonnen met het groeten van zijn vader bij de deur als hij thuis komt zoals hij vroeger was. Deze bijten lijken makkelijk te kauwen, hebben geen sterke geur zoals andere drankjes en supplementen en hebben snelle resultaten laten zien.

Review: Zesty Paws, Turmeric, Curcumin Bites For Dogs, Joint & Immune Support, Duck Flavor, 90 Soft Chews

Mijn oudere twee honden houden van de smaak ervan. Ze vinden het een traktatie voor hen. Dit is handig omdat er een probleem is met een van hen. Ze is meer actief sinds het begonnen is. Ik ben blij dat ik dit product heb gekocht. Gefrustreerd om dit merk aan boord te zien en snel de zalmolie en deze goudpasta-traktatie besteld. Het ruikt veel kurkuma dan eend. Hij zal het niet eten, ik heb het gemorst en gemengd met het rundvlees en bingo! Hij heeft ze allemaal gegeten. Dit is perfect voor mijn golden retriever die aan artritis lijdt. Het product dat op deze site wordt verkocht, is voor persoonlijk gebruik en niet voor wederverkoop. Als je pasta er waterig uitziet, voeg je een beetje meer kurkuma toe en verwarm je deze nog een paar minuten. Ik ben opgewonden om het antwoord op de vraag te leren. Hoe dan ook, u moet de aanwijzingen van het pakket controleren.

Zorg er bovendien voor dat u niet overdos. Het is vaak het gemakkelijkst om een ​​merk capsules te gebruiken die al speciaal voor honden zijn ontwikkeld, in een poging te achterhalen welke dosis voor de mens zal werken. Ministerie van volksgezondheid en menselijke diensten, nationale gezondheidsinstituten, vs. Curcumine is een van die zeldzame voedingsstoffen die de bloed-hersenbarrière kunnen passeren. Dit heeft mijn hond geholpen om zoveel mogelijk te beginnen met het geven van dit aan mijn hond 2werks geleden, die slechte knieën, heupen en artritis heeft en het moeilijk vond om te lopen. De website van Plechner is een puinhoop, maar zijn boek is grondig en goed. Vitamine A wordt geproduceerd door mensen en dieren uit pigmentstoffen, carotenen genaamd, die veel voorkomen in planten. Over het algemeen hebben de meeste casestudy's veel positieve effecten onthuld bij honden die kurkuma gebruiken. Beide gingen ook tot grote verbazing in remissie. We bieden u altijd de laagste van de verkoopprijs, de prijs met een kortingscode korting of de automatische bezorgprijs. Ik weet dat kurkuma / curcumine een erg sterke geur en smaak heeft, maar ik neem aan dat ik veronderstelde dat dit voor katten (en honden) is, dat ze een manier hebben gevonden om het katten aantrekkelijker te maken. Ik zou graag horen van mensen die zijn aangevuld met kurkuma, welke voordelen heb je gemerkt? Laat hieronder een reactie achter en deel je ervaringen met ons.

 Heeft iemand problemen gehad met het geven van kurkuma aan hun hond? Ik begon langzaam en precies de voorgeschreven doses voor het gewicht van mijn honden met het vet en de peper zoals voorgeschreven. Het kan ook helpen de ernst en omvang van artritis te verminderen en kan zelfs helpen om de pijn geassocieerd met dergelijke aandoeningen te verlichten. Houd het bed van je metgezel zo ver mogelijk weg van elektrische componenten. Lees hier mijn artikel over omega-vetzuren! Als het dieet verkeerd is, heeft het medicijn geen zin.