Goingorganic.nl

Zion Health, Ancient Clay Natural Soap, River Spring, 10.5 oz (300 g)

Ancient Clay Natural Soap, River Spring, 10.5 oz (300 g) by Zion Health Bad, Schoonheid, Zeep

€ 5,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Zion Health, Ancient Clay Natural Soap, River Spring, 10.5 oz (300 g)
Prijs: € 5,00
Inhoud: 0.32 kg, 4.6 x 9.7 x 7.4 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Zeep, Bath, Beauty, Soap

Zion gezondheid, oude klei natuurlijke zeep, rivier de lente, 10. 5 oz (300 g) – 100% op basis van klei en groente. Oude kleizeep bevat meer dan 57 trace mineralen in pure vorm. Vegan. Glutenvrij. Vele jaren geleden was er een bubbelende rivier gespikkeld met briljant gekleurde vis. Zo lief was het water dat dieren van overal kwamen om te drinken. Onder deze was een reusachtige eland die zo veel dronk dat het waterniveau begon te vallen.

De andere dieren wisten dat er iets moest gebeuren, maar alles werd geïntimideerd door de grote omvang van de eland. Alles, dat wil zeggen, behalve de kleine vlieg. Iedereen schoot in de gedachte van zo'n klein dier dat zo'n grote versloeg, maar de vlieg zou niet worden afgeschrikt. Hij landde op de eland en begon te bijten. Uiteindelijk was de eland moe van het bijten en besloten te vertrekken, nooit meer te zien. En mettertijd werd de stroom hersteld naar zijn oorspronkelijke sprankelende pracht. goingorganic.nl webshop Ik was op zoek naar een andere zeepbalk om mijn snel verkleinde Nubian Heritage Mango Boter-zeep te vervangen, en bij toeval slaagde deze klei-zeep erin om mijn aandacht te krijgen. Grootte / prijs / stijfheid (duurzaamheid) in dubbele grootte en prijs van het Nubische erfgoed assortiment producten, beide merken lijken evenwichtig in waarde. Ik heb echter het gevoel dat de zijstapzeep langer zal blijven dan een van de producten van de Nubische erfenis, omdat de voormalige vuil en vetten effectiever verwijdert, en het voelt minder boterachtig (minder vatbaar voor water) en smeulbaar dan de laatste. Door het vast te houden, voelt het gevoel dat de bar een lange weg gaat, net als die met de zeepbar van de natuur (ik heb de citroensalie gekocht), hoewel het bijna niet zo moeilijk is als de laatste (hardheidsschaal: een met natuur zionnubian ). Houd er rekening mee dat deze Zion Bar zeep komt als een 300g blok, en is vrij groot (wat ik leuk vind), en is ongeveer 6-7cm in breedte.

Zion Health, Ancient Clay Natural Soap, River Spring, 10.5 oz (300 g): Bad, Schoonheid, Zeep

Het voelt goed in de hand, maar die met kleinere palmen zouden kunnen wensen dat de zeep in een minder indrukwekkende grootte kwam. Geur de geur is vrij sterk en hangt dichter bij de synthetische kant (het omvat kunstmatige geuren, maar ze zitten vlak achter de ingrediëntenlijst, zodat het pure gemak zou moeten geven), maar het ruikt echt aangenaam en fris, zoals de geur die je krijgt als je een blikje zoete groene thee opent. De geur loopt even even op mijn huid na het douchen, dus dat is een pluspunt! Kleur de illustraties kleur is iets lichter en helderder dan het werkelijke product. De werkelijke zeepbalk komt in een donkerder bruin kleur (zoals vuile donkere chocolade). De verpakking is recycleerbaar papier, dat ziet er simpel, onbezorgd en elegant uit, maar zorgt ervoor dat de zeepbars geur niet verzegeld zijn (waardoor de papieren geur echt goed wordt). Geen zorgen, want de geur is vrij sterk en er lijkt veel te gaan uit de zeepbar, zelfs nadat u het een week lang duurzame geur gebruikt. webshop pakt de zeepbalk in een ritssluiting wanneer ze het verzendt (doordacht!) Maar het is nog steeds zinloos omdat de geur zich alleen magisch vindt in het gehele verzendpakket. Schuimvermogen in de buurt van niemand.

Zion Health, Ancient Clay Natural Soap, River Spring, 10.5 oz (300 g): Bad, Schoonheid, Zeep

 Alle barzeepjes zijn slecht bij schuimen, maar dat is goed voor mij. Het reinigt nog steeds evenals schuimende vloeibare zeep. Context in Singapore (waar ik blijf), het weer is heet en vochtig, en dat spelt problemen voor mijn (alvast fijne) huid, omdat olie makkelijk uit elkaar loopt. Op vergelijkende wijze was deze kleizeep effectiever bij het reinigen van olie uit mijn huid, omdat ik de nubische erfenis mango-boterzeep drie keer over mijn lichaam moest rennen om hetzelfde schone gevoel te bereiken. Ik zou zeggen dat als je in een zeer koud en droog klimaat leeft, het nubische erfgoedbereik (aangezien het vrij populair is op webshop) of andere merken die gebruik maken van shea boter en een groter percentage plantaardige oliën goed zou zijn, maar anders zion gezondheid oude klei zeep is zeker veel beter bij het schoonmaken (door het is klei inhoud, veronderstel ik). Zion Health, Ancient Clay Natural Soap, River Spring, 10.5 oz (300 g) Geweldig aroma voor dit soort zeep en laat je fris en glad voelen, mooie grote zeep, geen nasties en heerlijk op de huid, zo geweldig! Verbazingwekkende geur. Ik hoop dat dit helpt, want de beoordelingen hebben ons hier gebracht. Ze zijn ook volledig biologisch afbreekbaar en plantaardig, met rockstar-reinigende ingrediënten zoals extra virgin kokosnoot-, jojoba- en hennepoliën en pure essentiële oliën. U kunt die dure, verrassend giftige shampoos vermijden, waarvan de meeste gevuld zijn met chemicaliën die op lange termijn veel problemen kunnen veroorzaken voor uw haar.

Review: Zion Health, Ancient Clay Natural Soap, River Spring, 10.5 oz (300 g)

 Ik ben al een tijdje zeep aan het maken maar ik realiseer me dat handgemaakte zeep (lokaal zoals het in nigeria wordt genoemd) niet in de smaak valt bij klanten en niet concurreert met gemechaniseerde zeep, dus stopte ik met de productie om geen hulpbronnen te verspillen, en besloot ik om ga voor zeepmachines. En dit merk is al meer dan een eeuw een huidverzorgingsstapel voor Zweden. Het bevat goede bacteriën die in feite natuurlijke antibiotica creëren die slechte bacteriën zoals mrsa bestrijden. Meld je aan om gratis toegang te krijgen tot zijn e-boeken en waardevolle wekelijkse gezondheidstips! Het gaat er niet alleen om gezonde zelfgemaakte gerechten te maken! Het biologische walnotenhuidpoeder dat we gebruiken om deze zeep te kleuren, is rijk aan tannines en kan helpen bij het genezen van milde gevallen van eczeem en dermatitis, terwijl de toevoeging van groene klei nuttig is voor het absorberen van oppervlaktewateroliën. Als je extra honing toevoegt om te smelten en de zeepbasis te gieten, kan de zeep zachter worden, zoals te zien is aan de deukranden in de bovenstaande zeep. We fermenteren doelbewust ons voedsel om goede bacteriën toe te voegen (Probiotics) en er is zelfs bewijs dat de voordelen van vuil en blootstelling aan sommige bacteriën aantoont. Gekweekt, geoogst en geweven in Mexico, dient dit wasdoek uit natuurlijke vezels als een handig hulpmiddel voor elk natuurlijk huis.

 Naast de groene beweging, zijn veel mensen met allergieën voor commerciële huidverzorgingsproducten die momenteel op de markt zijn, bezig met het maken van zeep en het formuleren van hun eigen producten met onze zeepbereidingsproducten. We zijn gewoon te klein en onze marges zijn gewoon te krap. Ze produceren allemaal een rijk, vochtinbrengende, huid-voedende, aromatische schuim die je badritueel een echt hedonistische ervaring zal maken. Ik wilde gewoon weten wat voor soort bubbelbad zeep en zonnebrandcrème u gebruikt voor u en de kinderen. Dit formulier verzamelt uw naam, e-mailadres en inhoud zodat we de opmerkingen op de website kunnen bijhouden.