Goingorganic.nl

Zion Health, ClayBrite, Natural Toothpaste, Natural Mint Flavor, 3.2 oz (92 g)

ClayBrite, Natural Toothpaste, Natural Mint Flavor, 3.2 oz (92 g) by Zion Health Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenbloeding, Tandpasta

€ 4,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Zion Health, ClayBrite, Natural Toothpaste, Natural Mint Flavor, 3.2 oz (92 g)
Prijs: € 4,50
Inhoud: 0.14 kg, 19.3 x 5.8 x 3.6 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenbloeding, Tandpasta, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Teeth Whitening, Toothpaste

Zion gezondheid, claybrite, natuurlijke tandpasta, natuurlijke mint smaak, 3. 2 oz (92 g) – gezond voor kinderen. Helpt bij het voorkomen van pyorree en controle van bloedgom. Laat de aarde je tanden schoonmaken. Montmorilloniet klei helpt: tanden wissen. Genees tandvlees. Controle holtes. Elimineer slechte adem. Montmorilloniet helpt bij het absorberen van bacteriën tussen de tanden en onder de tandvlees. Natuurlijke spearmint voor langdurig fris ademen. Claybrite helpt tanden tanden en smaakt uitstekend. Montmorilloniet is wetenschappelijk getest om meer dan 60 trace mineralen in natuurlijke vorm te bevatten. goingorganic.nl Zion, claybrite, natuurlijke tandpasta, natuurlijk mintsmaak, 3,2 Oz (92 g) Ik vind het erg leuk omdat de falvor zacht is en omdat je niet veel op je tandenborstel nodig hebt om effectief te zijn.

Klei is echt goed voor tandvlees. Clay gebaseerde tandpasta is een van de beste manieren om je tanden te reinigen en is ook een geweldige manier om kleine hoeveelheden klei in je systeem te krijgen voor doorlopende regelmatige ontgifting van je spijsverteringskanaal door deze tandpasta te slikken in plaats van het uit te spuiten. Geweldige smaak en mijn mond voelt lekker schoon na gebruik. Deze tandpasta bevat alle natuurlijke ingrediënten voor het echt schoonmaken van je tanden en het doden van bacteriën. Het laat je tanden glad en schoon voelen. Het is marginaal witter elke keer dat u het gebruikt. En de mond voelt zich erger dan ooit. U moet deze proberen! Geweldige tandpasta die echt met tandvleesziekte helpt en onschadelijk is als het wordt ingeslikt, was aangenaam verrast dat de smaak beter was dan verwacht. Het heeft een zeer lichte pepermuntensmaak en is niet moeilijk om te tolereren, ondanks de klei.

Zion Health, ClayBrite, Natural Toothpaste, Natural Mint Flavor, 3.2 oz (92 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenbloeding, Tandpasta

 Het is een beetje raar om het uit te spuiten en klei gekleurde spit in plaats van wit te zeggen, maar daar kan ik mee leven. Ik voel het dat mijn tanden echt schoon worden zonder de email te vernietigen. Mijn mond voelt zo schoon en fris, ik merkte op dat mijn tanden in slechts enkele dagen van gebruik witter zijn. Het is een mooie tandpasta. Lage schuimvorming, maar ik vind het leuk. Smelt mintig, heeft een lichte mintsmaak, het is een beetje zacht en het is een bruin gekleurde pasta. Ik was een zeer aangename ervaring om mijn tanden te wassen met dit soort klei pasta.

Het reinigt goed en zacht en laat een soort neutrale smaak in de mond die ik echt leuk vind. Ik zal het zeker kopen, echt leuk vinden. Het feit dat het natuurlijk is, is onbetaalbaar. De smaak is mild en ik hou ervan (ik hou niet van sterke pepermunt smaak tandpasta). U kunt de korrels van de klei binnen de tandpasta voelen en het laat u met een fijn, fris en schoon gevoel in de mond. Ik ben er erg blij mee, ik hou echt van de minty smaak, en de textuur is ook goed. Je kan de klei een beetje voelen, maar het stoort me niet. Ik hou van de ingrediënten, omdat de meeste gewone tandpasta's vol dingen zijn die je niet in je mond wil zetten. Geweldige natuurlijke tandpasta. Schoon, verfrissend en goed voor je tanden. Geen slechte smaak. Een beetje gritty, maar niet meer dan een professionele reiniging. Zal meer dan één buis nemen om te beslissen of het tandvlees vermindert, wat tanden versterkt of emalje versterkt. Zal waarschijnlijk bestellen. Een beetje weirs om te wennen aan het overstappen van traditionele tandverleden.

Zion Health, ClayBrite, Natural Toothpaste, Natural Mint Flavor, 3.2 oz (92 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenbloeding, Tandpasta

Zal terug kopen. Bruin en een dikke kosstand. Heeft een zoute smaak. Maar na een paar toepassingen wordt normaal. Ik zal niet teruggaan naar traditionals, ik heb ibs, dus ik kan niet alle zoetstoffen hebben die ze gewoonlijk in een tandpasta hebben. Dit is een zeer goede tandpasta waar de tanden zelfs na een penseel schoner voelen, dan een normale tandpasta met goede kwaliteit. Duimen omhoog. Ik hou van deze tandpasta lekker minty-smaak met het proeven van kunstmatige, geen sudsy tandpasta, dus verwacht dat niet. Heeft een lichte mintsmaak, maar het beste waar ik het van vind, is de lichte grittigheid die het heeft als de tandpasta die in het tandartsbureau wordt gebruikt. Zion Health, ClayBrite, Natural Toothpaste, Natural Mint Flavor, 3.2 oz (92 g) Reinigt uw tanden goed. Ik hou van deze tandpasta! Teder. Reinigt goed. Bleekt! Verbeterde mijn mondgezondheid.

Review: Zion Health, ClayBrite, Natural Toothpaste, Natural Mint Flavor, 3.2 oz (92 g)

Schuimt niet op! Lichte smaak. Als ik uit deze pasta uitkomt, gebruik ik geen. Waarlijk, dit is de enige tandpasta in 39 jaar die ik leuk vind. En ik hou ervan. Ik heb al jaren gebruikt. Mijn tandheelkundige hygenist was zelfs onder de indruk van mijn tanden onder de indruk van een enorme kloof in de professionele zorg! Geen holtes! Ja, het is gritty, daarom werkt het zo goed! Ook verzorgt en geneest kleine soren van warme dranken of scherpe voedingsmiddelen (ow chips!). Ik heb al een tijdje pijn en gevoeligheid met tanden gehad. Omdat ik deze tandpasta heb gebruikt, zijn deze problemen sterk verminderd en heb ik het alleen gebruikt voor een week. Het heeft ook een goede smaak en maakt je mond gezond. Ik zou er nu niet voor zijn.

Ok voor mijn gevoelige tandvlees. Nee, we adviseren niet om lipstick op je tanden te gebruiken! Later wordt het tetracycline geoxideerd en wordt de kleuring meer bruin en fluoresceert niet langer onder uv-licht. Het was in feite mondspoeling en keek rond in de badkamer, ik zag ook tandzijde. Elke gevoeligheid die je ervaart, zou moeten verdwijnen zodra je stopt met bleken, zegt hij. De ingrediënten die tandpasta voor tandsteenbeheersing maken, zijn natriumpyrofosfaat of natriumhexametafosfaat en we vermelden dit alleen zodat u het op het etiket kunt vinden. De natuurlijke kleefeigenschappen van geactiveerde kool laten het samenvloeien met oppervlakkige daders zoals koffie, thee, wijn en plaque en zorgen ervoor dat ze voor een goede beurt uit je tanden worden gehaald als je het uitspuugt.

Geloof me, ik hou er niet van om ingrediënten te demoniseren noch is het mijn doel om angst te zaaien in de harten van iemand die fluoridated tandpasta of commerciële producten in het algemeen gebruikt. Het zorgde er echt voor dat ik mijn witte tandpasta voor lief nam. Gereduceerde concentraties waterstofperoxide veroorzaken een lagere incidentie van overgevoeligheid van de tanden. Mijn drie kinderen gebruikten tandpasta met bubblegumaroma uit de dollarwinkel omdat ze mintaroma haten, maar mijn 8-jarige heeft vooral saaie gekleurde tanden. Al vele jaren lobbyen campagnes voor en tegen het gebruik ervan in tandheelkundige formules. Veel soorten tandpasta bevatten giftige ingrediënten die het vermogen van het lichaam om een ​​gezond oraal microbioom te hebben, schaden. Wanneer ik koffie drink nadat ik mijn tanden heb gepoetst, wil ik dat koffie naar koffie proeft en geen muf koffie of groene munt koffie. Sommige zijn fraai uitgesneden en een deel is dubbelgevouwen of hebben handgrepen die als behuizingen voor het verwijderbare borsteluiteinde worden gebruikt. Ik heb mijn eigen niet-toxische, veilige en effectieve formule gemaakt met de ingrediënten die ik al thuis gebruik. Koop vandaag nog je bleekverzorgingskit!

Hier is de olietrekinstructie en deze post behandelt specifiek het gebruik van kokosolie. Water is eigenlijk veiliger dan de meeste tandpasta en net zo effectief (de tandenborstel doet al het werk). Onze keuze voor gevoelige tanden is sensodyne pronamic fresh breath tandpasta. Ik vind het fijn dat ze een lager percentage peroxide bevatten, zodat mijn tanden niet gevoelig worden na gebruik.