Zo voorkom je dat nieuwschierige buurtbewoners je tuin of woning inkijken

Na een lange dag werken kan het heerlijk zijn om eindelijk thuis te komen. Je ploft op de bank, zet de tv aan en legt je voeten op de tafel. Even helemaal niks doen en genieten van de rust en privacy. Na enkele minuten op de bank zitten begint het je toch wel te storen dat er steeds mensen langslopen en kijken naar hoe jij je zware werkdag aan het verwerken bent. Je wilt er het liefst iets van zeggen, maar aangezien het een continue aanstroom van mensen is, weet je dat dit geen zin heeft. Op dat moment besluit je dat je er voorgoed verandering in wilt brengen en op zoek bent naar een manier om nieuwsgierige buurtbewoners niet meer bij jou naar binnen te kunnen laten kijken.

 

Schaf raamstickers aan en voorkom dat men naar binnen kijkt

Als je er klaar mee bent dat mensen die langslopen zonder enige hinder bij je naar binnen kunnen kijken, dan is het zeer aan te raden om raamstickers aan te schaffen. Raamstickers kan je kopen in allerlei modellen en maten. Zo kun je ervoor kiezen dat je op je hele raam een sticker hebt, maar eventueel ook op een gedeelte. De meeste mensen kiezen er hierbij voor om precies het gedeelte af te dekken wat mensen de kans geeft om naar binnen te kijken. Het enige nadeel van raamstickers is wel dat je ook nauwelijks de mogelijkheid om zelf naar buiten te kunnen kijken. Daarnaast zorgt het er in veel gevallen ook voor dat er overdag net wat minder licht naar binnen komt. 

 

Zorg voor lamellen in de woonkamer

Als je liever zelf bepaalt wanneer mensen naar binnen kunnen kijken en wanneer niet, dan is het zeker de moeite waard om te kijken of lamellen iets voor jou zijn. Lamellen heb je in diverse varianten en kun je wanneer je maar wilt op een andere stand zetten. Hierdoor heb je ook invloed op de hoeveelheid licht dat er binnenkomt. Indien je graag lamellen wilt aanschaffen voor in je woonkamer, dan is het zeer aan te raden om bamboe jaloezieën aan te schaffen. Bamboe jaloezieën zijn duurzaam maar zien er vooral ook erg stoer uit. Als je graag jaloezieën van bamboe in je huis wilt, dan heb je de mogelijkheid uit diverse kleuren en groottes. Je kunt de jaloezieën overigens eenvoudig bestellen via het internet. Je kiest een model uit en laat de jaloezieën vervolgens op maat maken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *