Goingorganic.nl

ZonePerfect, Classic, All-Natural Nutrition Bars, Chocolate Mint, 12 Bars, 1.76 oz (50 g) Each)

Classic, All-Natural Nutrition Bars, Chocolate Mint, 12 Bars, 1.76 oz (50 g) Each) by ZonePerfect Sport, Eiwit Bars, Voedingsstaven

€ 13,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: ZonePerfect, Classic, All-Natural Nutrition Bars, Chocolate Mint, 12 Bars, 1.76 oz (50 g) Each)
Prijs: € 13,00
Inhoud: 0.7 kg, 4.8 x 14 x 25.1 cm
Productcategorie: Sport, Eiwit Bars, Voedingsstaven, Sports, Protein Bars, Nutritional Bars

Zoneperfect, klassieke, natuurlijke voedingsbars, chocolademunt, 12 bar, 1. 76 oz (50 g) elk) – uitstekende eiwitbron (14 g). 19 Vitaminen en mineralen. Rijk aan antioxidanten *. Chocolademunt met andere natuurlijke smaken. Geweldige smaak gegarandeerd. Mmmm. mintchocolade. Heeft u de tijdelijke smaak u terug in de tijd. Eén hapje en je bent nog 8, met het proberen om elke druppel van je mintchocoladechips ijsje te vangen als het over de kant van de kegel druppelt en je hand in de hand loopt. Dus wat als het fluorescerend groen was?

Het was nog steeds het beste deel van de zomer. Je zou niet de woordenschat hebben om de prachtige juxtaposition van fluweelachtige, weelderige chocolade tegen de koele kick van munt te beschrijven voor jaren. Maar je wist dat de combinatie goddelijk was. Het is nog steeds. Maar nu is onze chocolade-mint voedzaam, te vol met vitamines, mineralen en 14 gram eiwitten die het veel verder gaan dan lekker. Probeer het! – Je voelt je als een kind weer. * Vitaminen c & e, en selenium. goingorganic.nl De munt met de chocolade binnen geeft een perfecte smaak. Als u een hapje eet, krijgt u plotseling een mintsmaak die uw gedachten verandert en een goede schakelaar geeft en een regelmatige chocoladesmaak verdraait. Het is een product dat ik steeds opnieuw orden, omdat mijn familie er van houdt, en ik als voedingsdeskundige goedkeur voedingswaarden. Dank u zoneperfect, garsigi, deze is mijn favoriet! Het heeft niet zo veel eiwit als in carb rite. Maar het smaakt veel beter! De enige bar die ik zonder noten kan vinden. Een goede bar om in de rugzak te zetten als u loopt, zeer bevredigend zonder veel koolhydraten, waren de eerste kauwen puur hemelse chocolade mint bliss. Om een ​​of andere reden het verloren is het heerlijkheid daarna.

ZonePerfect, Classic, All-Natural Nutrition Bars, Chocolate Mint, 12 Bars, 1.76 oz (50 g) Each): Sport, Eiwit Bars, Voedingsstaven

Het is niet slecht, maar het liet me afvragen wat er gebeurd was en het was niet erg vullend. Een balans van suikers, koolhydraten, vetten en vezels is optimaal. Het heeft me behoorlijk wat tijd gekost om alle rotzooi uit te pluizen en te beslissen wat ik eigenlijk wil eten. Het is belangrijk om de voedingsetiketten zorgvuldig te lezen alvorens te kopen. Energierepen met koolhydraten die meestal uit eenvoudige koolhydraten komen, bevatten meestal eiwitten op basis van verschillende wei-eiwitten en kunnen na het trainen worden gebruikt als voedselrepen in plaats van shampuren na de training (Pwm) om herstel en regeneratie te bevorderen. Of je nu een duursporter bent of iemand die een drukke levensstijl leidt, genoeg energie hebben om de dag door te komen, kan een uitdaging zijn. Ik bestelde de pindakaasrepen en een paar andere dingen, maar ik kreeg het verkeerde pakket met alleen brownie-repen.

Geladen met pinda-y smaak en de perfecte hoeveelheid geroosterde cacaokernen, deze bar krijgt je 20 gram eiwit voor 170 calorieën. Allereerst, als je soja-eiwit als eiwitbron ziet, zorg dan dat er ggo-vrij label op de bar is – Europese studies over ggo-voedingsmiddelen die langer dan drie maanden meegaan hebben nadelige effecten (kankers, allergieën, enz.) Van GGO-voedsel op verschillende dieren, terwijl de meeste van de Amerikaanse studies het laatst (Ed) hoogstens drie maanden duren. Ze hebben een erg sterke vanillesmaak en een taaie, bijna plakkerige consistentie met overal verspreide zaden. Helaas zijn ze een beetje moeilijk te vinden hier in Florida! De gnc totale magere bar maakt gebruik van soja-eiwit en een doos met vijf repen verkoopt voor ongeveer $ 6. Als je op zoek bent naar een heerlijke en vullende optie om in te halen als je gehaast bent of als je een zoetekauw bent tussen de maaltijden in, dan moet je deze topklasse clif bar pakken. Als je een olympiër in afwachting bent, is het ook de moeite waard om te vermelden dat het bereik op de hoogte is-sport geaccrediteerd, dus je moet niet bevuild raken met positief testen voor iets op de wereld anti-doping agentschap verboden lijst met stoffen. Pro supps mybar is een heerlijke ovengebakken eiwitreep met 20 gram wei-eiwit en een. Wanneer u op zoek bent naar een eiwitreep die u zeker duurzaam zal houden terwijl u serieus aan lichaamsbeweging doet, hebt u een optie met voldoende calorieën nodig om u op gang te houden.

ZonePerfect, Classic, All-Natural Nutrition Bars, Chocolate Mint, 12 Bars, 1.76 oz (50 g) Each): Sport, Eiwit Bars, Voedingsstaven

ZonePerfect, Classic, All-Natural Nutrition Bars, Chocolate Mint, 12 Bars, 1.76 oz (50 g) Each)

Review: ZonePerfect, Classic, All-Natural Nutrition Bars, Chocolate Mint, 12 Bars, 1.76 oz (50 g) Each)

Als u op zoek bent naar snel en onderweg eiwitsupplementen, zijn eiwitrepen de juiste keuze! Het lijkt misschien alsof pensioen een tijd is om het rustig aan te doen en jezelf te wijden aan tuinieren, golfen en slapen. Suikeralcoholen in de hoeveelheden die in deze repen worden gevonden, zijn ook geen gezonde voeding, vooral niet als iemand een hint van een leverprobleem heeft. In vergelijking met de meeste eiwitrepen, die taai zijn, bieden deze repen een knapperige textuur en komen in een grote verscheidenheid van smaken zoals chocolade karamel, chocolade kokosnoot, kaneel pecannoten, cacao koffie, cacao framboos, dubbele chocolade, citroen kokosnoot, esdoorn pecannoten, esdoorn pecannoten en pindakaas. Feuerstein herinnerde ons eraan: geen eiwitreep is perfect. Energie-eiwitstaven ondersteunen ook een langzame bloedsuikerspiegel, wat betekent dat ze zijn ontworpen om constante energieniveaus te bieden. Hé Russell, ja er zijn zoveel meer bars om toe te voegen.

 Ingrediënten: Oude graanmengeling (Chia, haver, biologische quinoa), bruine rijstsiroop, erwtenchips (erwtenproteïne-isolaat, erwtenzetmeel, rijstmeel, calciumcarbonaat), amandelen, biologische agavesiroop, biologische pure chocoladeschilfers (biologische siroop, biologisch cacaomassa, biologische cacaoboter, biologische vanille), cacaovlokken, cacaopoeder, arabische gom, natuurlijke smaak, zeezout, gemengde tocoferolen (natuurlijke vitamine e). Agave heeft vaak meer fructose dan hfcs. Ik vroeg of ik gewoon de browniestaven kon houden en ze kunnen me gewoon de rest van mijn spullen sturen wanneer ze kunnen. Beide groepen verminderden hun dieet met 500 calorieën, maar de groep die symetrym nam, verloor aanzienlijk meer lichaamsvet en vertoonde een grotere aanzuiging van droge spieren in vergelijking met de anderen. Ze zullen nooit een evenwichtige maaltijd of snack verslaan, maar zijn beter dan een stop bij de lokale fastfoodketen, de donutwinkel of de verkoopautomaat. Staven met hoog eiwitgehalte bevatten 3-8 gram vezels per staaf en soms zelfs meer – deze staven zijn zo samengesteld dat ze langer verzadigd blijven en dat een langzamere vertering gewenst is, en dus meer vezels. Het is in wezen high fructose corn syrup zonder de naam. Het belangrijkste is wat er werkelijk in het voedsel zit, niet het aantal ingrediënten. Als echtgenoot, vader van 3 jaar en coach, heb ik soms niet veel tijd om te herstellen tussen workouts. En hoewel extra eiwit meestal niet gevaarlijk is, maken de toegevoegde suikers en calorieën een eiwitreep een vrij forse uitspatting.

Bestaat uit hoogwaardige eiwitten, energiebevorderende koolhydraten en bescheiden hoeveelheden gezonde vetten, eiwitrepen zijn een van de meest handige opties voor gezonde voeding. Schaalbare, flexibele lijn- en ovenmogelijkheden zijn op maat gemaakt en geschaald om in het project te passen. De donkere chocolade, koffie en cayennepeper waren al erg genoeg dat ik mezelf er niet toe kon brengen om meer dan 2 happen te eten. Er zijn nogal wat performance-bars beschikbaar, zoals clif bars, die bedoeld zijn voor snacks tijdens atletiek zoals fietsen of wandelen, zegt Frank. Overmatige eiwitinname wordt overwogen bij 2. Geen fan van de toegevoegde witte suiker en glucosestroop (geen hele voedsel suikerbronnen) of het is laag voedingsgehalte. Dus bedrijven zullen slechte bronnen gebruiken, zoals soja-eiwitisolaten, andere soorten isolaten en andere vreemde chemicaliën (kunstmatige zoetstoffen, inulinevezels die gas, tandvlees, enz. Kunnen veroorzaken), waar ik niet van hou, legde auslander uit. (Eén balk, exo, krijgt de naam van exoskelet, die alle insecten bezitten). Voeding één repen (Amandel-gelukzaligheid) maar liefst 21 gram eiwit per reep, hoewel de hoge calorie- en vet-telling deze keuze minder geschikt maakt voor een tussendoortje. De meerderheid van de mensen kijken alleen naar de voorkant van het pakket om te zien of het een gezonde bar is. Dit betekent dat 5 tot 10 gram bij maaltijden en snacks gedurende de dag gemakkelijk aan de eiwitbehoeften kan voldoen. Dus als healthfulness en gemak zegevieren over smaak en geluk in de hiërarchie van uw voedingsbehoeften, zijn hier de meest voorzichtige beslissingen die u kunt nemen.

Eiwitmerken zullen veel variëteiten in hun repen aanbieden, en de gebruikte termen kunnen behoorlijk verwarrend zijn voor de leek.